Der er ikke nogen vej udenom, at elektronik i dag er en stor del af, at lave musik. Derfor findes der også flere typer af elektronik, der kan gives til en ven, der er musiker, hvis han eller hun har fortjent en gave.

1. Eltrommesæt

Hvis det er en gave, der skal gives til en ven, der har fortjent en stor gave, så er det værd at overveje at give ham eller hende et elektrisk trommesæt. Det er en formidabel gave, som mange også vil sætte stor pris på at modtage.

Det er dog vigtigt, at du ikke blot vælger et vilkårligt eltrommesæt. Det skal være af høj kvalitet, og det skal selvfølgelig fungere optimal. Derfor er det en god idé at vælge produkter fra Roland.

bedstetech2. Audio Mixer

Er din ven så dygtig en musiker, at han eller hun optræder med sin musik, så findes der flere typer af live-udstyr, der kan gives som en gave. Et godt bud kan fx være en Audio Mixer, der er en vigtig del af at optræde med musik.

Hvis du vil gøre det lidt mere personligt, så kan du få lavet et lille klistermærke, som du kan give med, som kan sættes på hans eller hendes Audio Mixer. Det kan fx være book på Festguru eller lignende, så gæsterne kan se, hvor de kan bookes, når de optræder.

3. Hovedtelefoner

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at hovedtelefoner ikke blot er hovedtelefoner. Hvis du beslutter dig for, at det skal være et par hovedtelefoner, der skal gives som gave, så er det meget vigtigt, at det ikke blot er et par vilkårlige hovedtelefoner.

Det skal selvfølgelig være nogle hovedtelefoner, der kan afspille musik i studiekvalitet, så de eksempelvis kan bruges til indspille musik i et studie eller deslige.

Find det bedste tech her.