Som du måske læste i sidste indlæg fra os, omkring hvorfor vi skal og glæde os gevaldigt til nogle af de mange nye spændende ting og gadgets som kommer til at blive udgivet i løbet af dette nye år (og vi skulle lige hilse og sige, at der er meget godt og gå og glæde sig til) Jamen så er der ikke grund til bekymring, når det kommer til at tænke over, hvilke nye ting, der kommer i dette år.

Det vil vi tage et kig på her, og som nævnt før så er elektronikkens verden altid spændende og jo længere hen vi kommer og jo mere udviklede vi bliver jo mere og mere spændende bliver det at følge med i, fordi tingene kommer til at gå så stærkt.

Her i dette indlæg vil der bl.a. blive skrevet en lille smule om de nye ting, der kommer til at ske mere af, og herunder så kommer vi til at kigge mere på de skærme, der kan bøjes, og du kan faktisk også allerede nu gå ned eller scrollet ned er det jo nok nærmere for brugerne her på siden og se en lille film af, hvordan at foldable skærme kommer til at have en indvirkning på de ting som der kommer til at blive implementeret i fjernsyn, smartphones, computere og ja, meget meget mere.

Nye skærme der kan bøje!

Herunder kan du se hvordan en skærm ser ud, der kan bøjes.

Samsung er nok en af de productenter, der er i absolutte front når det kommer til de ting, der har noget med denne sag at gøre. De har længe udnyttet en teknologi der ligner denne i deres smartphones, dog uden at det helt ligner der, som vi kommer til at se jo længere ind vi kommer i år.

Skeptikkerne vil sige at denne teknologi er ligegyldig og overflødig og det vil den for mange garanteret også være, men dermed ikke sagt at den aldrig vil komme til at vinde sit indpas hos den almindelige forbruger. Dens sejre står og falder nemlig på om det er noget vi vil kunne komme til at finde hos de fleste giganter som Apple og Microsoft. Hvis det er noget, de tager til sig, så er vejen sådan set kun blevet banet for at vi kan vinde alt det som de andre vil have.

Alt bliver connected i Internet of things

Dette udtryk har du helt sikkert hørt før, og nogle vil nok også mene at det er ved at være på tilbagetog eller at det i det mindste har haft sin sejrs gang hos den almindelige forbruger, for det er en ting man hørte meget mere om for blot nogle år siden, og mange har nok også fundet frem til, at det hurtigt kan blive for meget at koble almindelige ting op som brødristere, ovne etc. op til internettet.

Ikke desto mindre så vil vi stadig komme til at høre mere til dette. Dette er bl.a. vidnet af nogle af de mange videoer der kommer ud omkring det netop nu.

Har du aldrig stået i den situation at du bare ønskede for ALT i verden, at du kunne bruge din mobil og så lige tænde for fjernsynet eller måske for din gadget inden du kom hjem. Nå ikke? Nej det har jeg faktisk heller ikke, men lad os nu se, om ikke dette kunne gå hen og blive spændende alligevel.

Kilder:
https://www.techradar.com
https://www.altomdata.dk