Ja, der er lang tid til jul, men allerede nu kan man komme med kvalificerede bud på, hvad der kommer til at ligge under juletræerne i år. 

Traditionen tro vil der sandsynligvis blive givet mange hårde pakker, der typisk består af computere, høretelefoner, smartphones, spil og diverse. 

Apples AirPods blev solgt i tusinde og atter tusinde eksemplarer i forbindelse med julesalget anno 2018 og 2019. Også i 2020 kan de trendy høretelefoner blive en udbredt gaveidé. AirPods egner sig også perfekt som gave til konfirmanden, studenten og fødselaren.

Derfor skal du ønske dig et par AirPods Pro

I dag findes der op til flere udgaver af de populære AirPods. Der findes ikke længere kun AirPods 1 og 2, men også en 3’er – navngivet AirPods Pro. 

Sidstnævnte er den udgave, vi vil anbefale dig at ønske dig. AirPods Pro byder nemlig på nogle betydelige forbedringer og i det hele taget nogle lækre funktioner og specifikationer. De koster desværre også en kende mere end de gamle udgaver, hvorfor det ikke nødvendigvis er en oplagt gaveidé for alle. 

AirPods Pro byder på følgende fordele:

  • Mere end 24 timers batteritid 
  • Hurtig og let tilkobling til iPhone og Apple Watch
  • Mulighed for personlig gravering
  • Høj komfort sikres takket være de medfølgende silikonepropper (tre størrelser)
  • Flot design
  • Noise cancelling fungerer til perfektion
  • Lydkvaliteten er i top 
  • Trådløs opladning (via det medfølgende etui)

Hvad koster de?

AirPods Pro sælges i de fleste tilfælde til et sted mellem 2.000 og 2.500 kr. Det er rigtig mange penge for et par in-ear høretelefoner, men prisen er selvfølgelig ikke fundet helt tilfældigt. 

De nye høretelefoner fra Apple er spækket med lækre detaljer, hvorfor en pris på 2.000 +/- ikke er helt af vejen. Dog findes der gode alternativer fra både B&O og Sony i samme prisklasse. Test og sammenlign derfor nogle forskellige enheder inden køb. 

Kan de bestilles på afbetaling?

Ja, fælles for alle Apples produkter, inkl. deres høretelefoner, er, at de kan købes på afbetaling. AirPods på afbetaling kan bl.a. findes til 89 kr. pr. måned hos L’EASY. Denne pris er inkl. levering og installering. L’EASY er kendt for at yde lån og afbetaling, men tilbyder dig også at købe høretelefonerne kontant. Kontantprisen er 2.799 kr. Prisen på henholdsvis 89 kr. / måned (afbetaling) og 2.799 kr. (kontant) gælder for AirPods Pro.

Men er det rentabelt at købe elektronik på afbetaling?

– Svaret er nej. Det er generelt en dårlig idé at købe ting på kredit, hvad enten det drejer sig om køb af elektronik, tøj, møbler eller noget helt fjerde. De føroplyste 89 kr. pr. måned lyder måske meget overkommeligt, men det løber op og ender samlet set i 3.194 kr. Der går endvidere hele 36 måneder, inden du er gældfri. Spørgsmålet er derfor, om du vil gældsætte dig i 36 måneder for at få fingrene i et par høretelefoner fra Apple? Er det dét værd? 

Her kan du læse mere om afbetaling.