tirsdag, januar 28, 2020
Home Blog

Sådan kan I bruge sjove apps til drukspil

bedstetech.dk

De fleste har prøvet at være med til en fest, hvor de ikke lige har fået sørget for kort, terninger mv., som ofte skal bruges til drukspil. Det er ikke en sjov situation at være i, hvis man gerne vil spille et drukspil. Hvis du har brug for lidt inspiration til, hvad man kan gøre i en sådan sammenhæng, så find drukspil her.

Det er dog ikke den eneste mulighed, du har. Du kan også finde et væld af sjove apps på din smartphone, der kan bruges i denne sammenhæng. Derfor kan du altid finde et drukspil, der kan spilles, uanset om det er til en stor fødselsdagsfest eller blot til en lille forfest med få gæster.

Et drukspil kan sætte gang i enhver forfest

Der findes flere måder at sætte gang i en forfest på. Hvis du gerne vil sætte gang i en forfest, så bør der dog ikke være nogen tvivl om, at drukspil er en god måde at gøre det på. Man behøver dog ikke længere kort og terninger, men blot en smartphone, da der findes mange apps, der gør det muligt for jer at spille drukspil.

Derfor er det selvfølgelig også en rigtig god måde at gøre det på. Det er dog især en fordel, hvis I sidder ved en fest, hvor I ikke har hverken kort eller terninger. Dertil giver det også mulighed for at udvide horisonten inden for drukspil en smule. Det kan være en nødvendighed, hvis I altid spiller de samme drukspil.

3 elektronik produkter du kan give din musiker-ven

Der er ikke nogen vej udenom, at elektronik i dag er en stor del af, at lave musik. Derfor findes der også flere typer af elektronik, der kan gives til en ven, der er musiker, hvis han eller hun har fortjent en gave.

1. Eltrommesæt

Hvis det er en gave, der skal gives til en ven, der har fortjent en stor gave, så er det værd at overveje at give ham eller hende et elektrisk trommesæt. Det er en formidabel gave, som mange også vil sætte stor pris på at modtage.

Det er dog vigtigt, at du ikke blot vælger et vilkårligt eltrommesæt. Det skal være af høj kvalitet, og det skal selvfølgelig fungere optimal. Derfor er det en god idé at vælge produkter fra Roland.

bedstetech2. Audio Mixer

Er din ven så dygtig en musiker, at han eller hun optræder med sin musik, så findes der flere typer af live-udstyr, der kan gives som en gave. Et godt bud kan fx være en Audio Mixer, der er en vigtig del af at optræde med musik.

Hvis du vil gøre det lidt mere personligt, så kan du få lavet et lille klistermærke, som du kan give med, som kan sættes på hans eller hendes Audio Mixer. Det kan fx være book på Festguru eller lignende, så gæsterne kan se, hvor de kan bookes, når de optræder.

3. Hovedtelefoner

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at hovedtelefoner ikke blot er hovedtelefoner. Hvis du beslutter dig for, at det skal være et par hovedtelefoner, der skal gives som gave, så er det meget vigtigt, at det ikke blot er et par vilkårlige hovedtelefoner.

Det skal selvfølgelig være nogle hovedtelefoner, der kan afspille musik i studiekvalitet, så de eksempelvis kan bruges til indspille musik i et studie eller deslige.

Find det bedste tech her.

De vigtigste teknologier til dig med kanin

vigtige teknologier til kanin

De vigtigste teknologier til dig med kanin. Find dem på listen her!

Mange af de produkter du finder på siden her kan findes på kaninbutikken.dk, der har alt hvad du skal bruge kaninudstyr.

En kanin-sitter

Du kender det godt. Du har en aftale eller et weekend ophold, og der er bare ingen, som kan tage sig af din elskede lang-ørede ven/veninde. Så hvad gør du? Hjælp! 

Og nu er hjælpen kommet. En ny platform, samler dem der mangler en dyre-sitter, og dem som gerne vil passe din kærlighed. Du kan vælge mellem hjemmebesøg eller mere end 24 timers house sitting. Du kan søge ud fra hvor i landet, du bor. Her kan du læse om de forskellige dyre-sittere, som har en profil, hvor de beskriver hvem de er, og hvorfor de har valgt at blive dyre-sitter. 

SmartFeeder

Nu bliver aftensmaden for alvor en nem sag. Undgå at overfodre din kanin, og glem aldrig at give din kanin dens peller, hvis du er sent på den  Med SmartFeeder får din kanin sin daglige portion peller og den helt korrekte mængde hver dag. 

Du kan enten fodre din kanin med et enkelt klik eller opsætte din SmartFeeder således, at din kanin fodre automatisk på samme tidspunkt hver dag. Når maden er serveret modtager du en notifikation om at ”aftensmaden er serveret”. SmartFeeder koster lige under 1000 kroner, og den kan købes på denne hjemmeside.

Spy-cam

Ved mere og bekymre dig mindre. Med et kamera kan du døgnet rundt holde øje med din kanin. Forberede dig på at alle bekymringerne forsvinder, fordi nu kan du altid tjekke ind og se, om din kanin har det godt. Sover den, får den spist og har den fundet den godbid, som du har gemt? 

Kameraerne findes i mange forskellige størrelser, prisklasser og med forskellige funktionaliteter. Anbefalingen herfra – den bedste og billigste – vil være at kigge på proshop. De har mange valgmuligheder, og så kan du finde det kamera, der passer dig bedst.  

Forkæl når du ikke er hjemme

Det værste er at være væk fra din langørede laban. Man kan ikke undgå at have lidt ondt indeni, når din kanin skal være alene hjemme. Men hvad hvis man alligevel kunne være der for din kanin, selvom du ikke er til stede? Tænk hvis man kunne forkæle sin kanin, selvom man ikke er hjemme? Det kan du nu. Petcubes er virksomheden bag en smart opfindelse, som gør, at du nu med et klik kan give din kanin en godbid, når du ikke er hjemme. Du kan følge din kanin med et kamera, og give din kanin en godbid, når den står lige foran maskinen, som giver en godbid. 

Den kan købes på petcubes hjemmeside.  

Giv en gadget med din nytårshilsen

Nytåret nærmer sig og for alle fanatikere som os, der elsker gadgets og elektronik, så er det en god ide at huske at give en lille tech gave med sammen med ens hilsen til familien, hvor man skriver godt nytår og den slags.

Hvorfor er det vigtigt at ønske dine venner og familie et godt nytår

Når du ønsker dem, føler de sig glade og ophidset den dag. Man kan leve godt og lykkeligt, hvis den person, der omgiver ham, også er glad. Del altid din glæde med andre, og det er også en måde at beskytte og opmuntre dem til i deres aktivitet. Nu kører mange efter deres stramme tidsplan og tilbringer ikke meget tid med familien. Når din tilknytning til dem er mere, føler de sig mere sikre og varme fra din kærlighed. De kan også forstå din pleje og kærlighed til dem. Du kan give dem en overraskelsesgave og materiale på det nye år. Du kan tænke over, hvorfor vi skulle have venner og familie i livet. Årsagen er enkel, da vi kom til jorden, vi var single uden at kende nogen. Men du skulle have flere mennesker på tidspunktet for din afslutning, og det vil kun være muligt, hvis du deler din kærlighed med andre.

Nytårsaften med nørderne!

Der er mange måder, du kan fejre aftenen sammen med dem. Den yngste kan gå på en klub eller pub med en ven. Der kan du danse eller synge sang fra aften til morgen. Når du er forelsket, så tag din elsker til et berømt sted og udtryk dit hjerte og gør det mindeværdigt. Lav nogle enkle tegninger og malerier, og skriv derefter til deres adresse. Saml folk, der bor i dit område eller lejlighed, udfører små begivenheder såsom spil, musikstole eller aktivitet, chit-chat i grupper. Du kan dele de ting, der skete i løbet af det aktuelle år om natten. Og beslutter også at stoppe med at drikke eller ryge fra det nye år. Lav så mange som en søgning for at finde det bedste hotel i nærheden af ​​dig, og inviter dine kolleger og pårørende.

Tip at huske til nytår

Planlæg altid at lave et sikkert og sikkert program på nytår, så alle kan nyde stemningen. Du kan også lave noget kage eller snack derhjemme og distribuere til andre, mens du ønsker det. Mange hoteller tilbyder særlige begivenheder den dag, så tag din elskede og spis middag med levende lys. Nogle udbydere tilbyder eller rabatter for par og familiemedlemmer som om fire kommer tre betaler tre. Du kan spare penge, mens du går til et sådant sted. Festen kan være blevet afholdt i huset ved at dekorere det med simpelt farvepapir og lys i haven, terrassen og balkonen. Sæt lidt musik og dans med din partner.

Derfor skal du købe det bedste elektronik til dit barn

elektronik til dit barn

Når det kommer til ens børn er det de fleste forældres store ønske at der altid er styr på det hele. I dag køber forældre udstyr og elektronik som aldrig før. Det værende sig elektriske løbehjul, babyalarmer, iPads, smarthpones og meget meget mere.

På grund af denne bølge af elektronik til ens børn er det også vigtigt at man hele tiden holder øje med, hvad der er kvalitet og hvad man bare bør springe over. Ofte hænger prisen sammen med kvalitet, det er et faktum som man ikke kan komme udenom, og selvom det på lang sigt kan komme til at gøre ondt på pengepungen så er der stadig en del fordele ved at bruge lidt ekstra penge. Disse fordele er både langsigtet og kortsigtet og vi tager et kig på nogle af dem herunder.

Hvis du har en baby og det elektronik eller de gagdets er til ham eller hende, så giver det især mening at købe noget af det bedste babyudstyr.

Det holder længere

Først og fremmest så er det en kendsgerning at det udstyr, der er dyre også som regel vil holde længst. Dette er ikke altid sandt, men det er som regel en god tommelfingerregel at benytte sig af.

Det gør både at man på lang sigt sparer penge, men det gør også at man ikke skal bruge tid på at kigge efter nye ting indenfor den nærmeste fremtid. Man sparer altså ikke kun penge, men så sandelig også en masse tid.

Sikkerheden er i top

Hvis du køber det elektronik, der konsekvent klarer sig bedst i test, så kan du også føle dig sikker i at det som regel er noget, der er lavet i høj kvalitet. Igen er dette ikke noget der altid gælder, men det gør det som regel. Og derfor kan du trygt lade dit barn lege med det eller benytte sig af det.

Hvis du vil have flere tips til at købe det bedste tech – både til børn og voksne, så kig videre her på bedstetech.dk.

Bluetooth højtalere er populære som aldrig før!

bluetooth højtalere er populære

Hej allesammen!

Det er på tide med en lille opdatering herfra. Vi har holdt sommerferielukket det meste af sidste måned, og det er formentligt også derfor du ikke har kunne finde så mange nyheder herinde på siden.

Det skal dog være slut nu, og nu er sommerferien slut og det betyder en masse nye spændende test-artikler der er på vej.

Har I nogle ideer?

Vi har dog brug for hjælp fra vores læsere, for tech og gadget verdenen udvikler sig hele tiden, og det vil derfor være en stor hjælp hvis vi kan høre fra jer, hvad der kunne være interessant at snakke mere om. For tiden er der en masse nyheder om el løbehjul og generelt alt hvad der inkludere el i navnet er ret “in”. En el løbehjul test er også i støbeskeen, men hvis der er andre ideer eller andre ting, der kunne være interessante så ville det være en sti hjælp at høre om!

Hvis man følger lidt med på tech sider som eksempelvis recordere.dk så kan man også hurtigt konstatere at der snart vil komme mange nye spændende produkter til markedet. Denne side er i øvrigt altid værd at gå ind og tage et hurtigt kig på, hvis man gerne vil forblive opdateret på, hvad der rører sig indenfor dette område.

Hvilken trådløs højtaler skal man vælge

En test, der dog helt sikkert snart vil blive lagt op på siden er en test af bluetooth højtalere, eller også kaldet trådløse højtalere, da det smarte ved dem netop er at de ikke kræver nogen ledning for at kunne spille musik og lyd fra fx en smartphone eller lignende. Testen er ikke klar endnu så indtil den er, kan du holde øje med side om bluetooth højtalere, hvor man også tester de bedste modeller.

At de er trådløse gør at rigtig mange af dem er meget portable og fleksible at have med rundt, og derfor er der opstået en kæmpe markede indenfor netop dette segment.

Faktisk bare her i Danmark har vi flere producenter af stærke modeller indenfor bluetooth højtalere og bl.a. kan nævnes mærket Sackit, der er kendt for at lave nogle enormt smarte modeller.

Hvilke Tech brands ser vi mere til?

hvilke tech brands

Der er mange store brands som vi glæder os til at se mere til, og så er der brands som vi mener ikke har klaret sig så godt på det sidste, og som vi bestemt håber formår at komme ind i kampen igen. Vi skal altid huske på, at det kun er som os for forbrugernes side en positiv ting, at der er konkurrence i markedet, og det nytter ikke noget at man hader et bestemt mærke bare fordi man mener at de tager overpriser. Her er det selvfølgelig Apple jeg referere til og skønt der kan være noget om snakken, så må man også give dem den rette og nødvendige anderkendelse for, at det faktisk var dem og kun dem, der satte gang i rigtig mange forskellige revolutioner indenfor denne verden.

Er Apple ved at gå af mode?

Men man kan dog spørge sig selv om Apple i virkeligheden er ved at gå af mode. Er denne gigant ved at falde ned fra toppen af bjerget som det har siddet tungt på længe. Det kan være svært at svare på, og jeg har bestemt ikke noget svar til det. Dog er det værd at tænke mere over, for der er ingen tvivl om, at det ikke har gået så godt for dem som det før er gået.

En af grundene til det som jeg helt sikkert tror har haft en indvirkning er at de har sat priserne helt sindsygt op for mange af deres gadgets. Tag bare et kig på deres iPhones som er steget til prisen der lyder på hele 10.000 danske kroner. Det er en helt grotesk pris og skønt at de er kendt for at lev hardware og software der spiller sammen og går op i en højere enhed, så er det ikke sikkert at det er den rette vej de går.

Kineserne kommer!

Der er også mange, der spørger sig selv om kineserne kommer og overtager markedet. Før i tiden var det amerikanerne med Apple og Microsoft, men nu ser det ud til at der er nye og andre boller på suppen. Nu er det mærker som Huawei og andre kinesisk lydende navne som i den grad begynder at dominere. Selv Samsung er begyndt at blive bange for hvad disse nye mærker kan stille op og det bliver spændende at se hvordan det ser ud om bare et par år fra nu.

Sikkert og vist er det, at det er en spændende tid vi går i møde, hvor der hele tiden sker forbedringer, og det kan derfor ikke undre nogle at jeg især glæder mig til at se, hvad der sker. Det er ikke kun indenfor smartphone området men indenfor det hele. Både tablets og computere har mulighed for at ske en masse indenfor.

Hvad skal du tænke over før du Køber en Chromebook?

hvad skal du tænke over?

Står du og skal have ny computer og har overvejet om det denne gang kunne være en ide at købe en af de relativt nye Chromebooks? Så er du helt sikkert ikke alene og det er lige netop det vi har lavet denne udførlige guide til. I denne guide om Chromebook test der vil du blive hold i hånden så langt som muligt, så du kan finde lige præcis den chromebook der er den rette for dig.

Der er mange der bliver testet, og hvis man ikke får hjælp udefra, så kan det virke som lidt af en vand at komme i gennem, eller et større hav hvor mulighederne kan føles uendelige. Dette er selvfølgelig ikke tilfældet, men det skader ikke at få noget hjælp. Der er dog en række ting, du kan tænke på før du køber den.

Er prisen vigtig

Er prisen vigtig for dig. En af de helt store forcer ved en chromebook er netop at prisen er presset helt i bund. Det skyldes blandt andet at indmaden i maskinen er holdt til det absolutte minimum da den netop prøver at udnytte det som vi kalder at internettet begynder at spille en større og større rolle, og derfor gemmer den flere og flere ting i skyen. Det har den betydning at prisen altså er billigere end hvad man kunne forvente og det er en stor fordel for mange.

Dog vil man stadig opleve at priserne kan svinge for disse computere og det kan derfor stadig betale sig at prøve at tænke over, hvad det er for et budget man har med at gøre. Hvis man ved med sig selv fra starten af, at man ikke vil give mindre eller måske mere end et bestemt beløb så udnyt det med det samme. På den måde gør du jagten lettere for dig selv.

Er tech industrien ved at gå i stå?

tech ved at gå i stå

 

Er tech ved at gå i stå? Dette er et spørgsmål som man måske med god grund kan begynde at stille sig selv. Som den meget opmærksomme læser måske vil bide mærke i, så er det efterhånden længe siden at der er sket et stort spring indenfor vores verden. Det er faktisk helt tilbage til tiden med Steve Jobs og iPhonen at vi finder det, som nogle eksperter kalder et stort hop op i skala.

Altså med andre ord er det helt tilbage for over 10 år siden, at der skete en mindre revolution. Lige siden er det gået støt op af bakke – bevares da, men der er ikke kommet noget elektronik lige side, som virkelig har gået ind og gjort det, der så fint kaldes en disruption. Der har sket lidt her og der, men ikke det store.

Hvis man forstiller sig en trappe, så kan man snakke om, at det der er sket er at vi er fortsat op af trappen med små skridt, år for år for år, men der ikke kommet noget lige pludselig hvor vi har kunne tage et ekstra stort skridt op.

Nu skal vi ikke male fanden på væggen

Dog skal det heller ikke lyde trist det hele. For som sagt så går det stadig fremad. Og faktisk så tyder noget på at i år vil kunne gå hen og blive særdeles spændende. Primært fordi at teknologien lige nu bliver mere og mere spændende fordi chips og den slags bliver mulige at få ned i mindre og mindre pakker. Det betyder i øvrgit at sådan noget som fx smarthomes bliver lettere at have med at gøre, og det bliver mere og mere udbredt at integrere med the Internet of things, som det kaldes. Det er det fænomen, hvor alt er forbundet med internettet, og det betyder blandt andet at alt kan snakke med hinanden over nettet og det betyder også at du vil være i stand til at styre alt lige fra din lænestol til dit fjernsyn fra din mobil.

Vores 5 favorit tech sider

tech links

Her har vi samlet en liste over nogle af de bedste sider omkring elektronik, som vi kender til. Der er rigtig mange forskellige sider, men det gælder om at spore sig frem til dem, der er aller bedst så man ikke spilder sin tid med at kigge efter ting, der ikke er anmeldt ligeså godt som mange af de andre sider, kan finde ud af.

Som du kan se i listen herunder, så er der et stort udvalg af forskellige sider. Nogle af disse sider variere i deres formål, og fx vil man kunne se at en side som mobil.nu ikke er lige orienteret mod hele spektrummet af elektronik, som fx en side som wired.com er. En side som denne er i øvrigt interessant, ikke kun på grund af de mange tech anmeldelser som man kan finde på siden – som i øvrigt altid er af højeste kvalitet, men også fordi de har en masse spændende nyheder på deres medie.

De bedste sites om elektronik – både danske og udenlandske

Her kommer listen med 5 af de bedste sider. Nogle af disse sider er også ressourcer som vi bruger i vores daglige research arbejde, når i skal finde frem til de bedste deals og hvad de bedste ting er i anmeldelserne.

Der er lidt at vælge imellem, og jeg vil personligt anbefale dig at du finder en side som du bedst kan lide, og dernæst tjekker den ud på en daglig basis. Denne verden går hurtigt og med hastige skridt, og det er derfor træls at gå glip af nogle nyheder, fordi man ikke lige holdte sig opdateret. I øvrigt er der mange af de store giganter, der holder store konferencer – fx Apples Keynote, og hvis man synes sådan noget er spændende, så skal man især holde øje her!