fredag, juli 23, 2021
Home Blog

Sådan lærer du mere om teknologi

Dette indlæg er sponsoreret

Vil du gerne lære lidt mere om teknologi? Det kan være en god ide at gøre. I disse tider er vi alle meget mere afhængige af vores teknologi end nogensinde før. Det kan derfor være en god ide at lære lidt mere om hvordan tingene fungerer og hvordan dette marked udvikler sig.

Læs med her for at se hvordan du kan komme til at lære lidt mere om teknologien.

Online teknologimagasiner

På nettet kan du finde en hel del online teknologi magasiner og de kan være meget sjove at kigge igennem. Meget af den viden du kan finde er ganske gratis, hvorimod du muligvis vil skulle betale for nogle af artiklerne og lignende.

Du kan for eksempel tage et kig bag om Datalife eller et andet stort teknologimagasin. Der er masser af vælge imellem og det handler bare om at finde frem til den rette.

Og hvordan finder man så frem til den rette? Du kan blandt andet tage et kig inde på nogle forskellige forums, hvor folk snakker om sådanne ting. Spørg helt åbent om hvilke teknologimagasiner de andre kan lide, hvis der ikke allerede er sådan en samtale igen.

Du kan eventuelt også tage et kig på nogle anmeldelser, hvis du kan finde sådan nogle. De skulle især gerne være nemme at finde, hvis du skal betale for magasinet. Og det kan være en meget god måde, hvorpå du kan lære om et bestemt teknologimagasin er noget for dig.

Lær om din egen personlige teknologi

En ting er at læse om tingene og for eksempel lære om, hvordan markedet indenfor teknologi udvikler sig.

Men en hel anden ting er at lære mere om den teknologi, som du bruger til daglig. Det kan være sjovt at lære, for eksempel, hvad det er der får et køleskab til at fungerer som det gør. Eller hvad er det helt præcis for en mekanisme, som får lyset i vores hjem til at lyse op når vi trykker på en knap?

Du kan lære rigtig meget om sådanne ting ved at tage et kig på nettet. Teknologimagasiner er ikke det bedste til at lære sådan noget.

Det er meget bedre at kigge på nogle informative artikler eller videoer, som går i dybden med sådanne emner. Dem kan du finde meget af – inklusiv nogle som retter sig specifikt til bestemt modeller af køleskabe og lignende.

Find programmer og tekniske løsninger til virksomheden

Dette indlæg er sponsoreret

Har du din egen virksomhed, eller er du i gang med at opstarte en ny? Så har du helt sikkert mange bolde at holde i luften, og meget at se til. Vi lever i en verden som konstant bliver mere og mere digitaliseret, og det er vigtigt at følge med rent teknisk, når man har en virksomhed. Dynamics 365 er et program som gør det nemt at holde styr på de mange opgaver som konstant er i spil hos forretningsvirksomheder. Med Dynamics eller andre CRM-programmer, bliver det nemmere at holde styr på opgaverne.

Dynamics 365 business samler det du skal bruge til forretning

Der er meget data som man med fordel kan anvende og analysere når man har en virksomhed. Især hvis man arbejder på et større plan, og har en lang række kunder og klienter, så er det smart at kunne bruge computerprogrammer til at sikre en god oplevelse for kunder eller klienter. CRM-programmer er udviklede til at strømline de mange processer som hele tiden er i gang hos en dynamisk virksomhed, og er et vigtig led i at give alle kunder den bedste oplevelse.

Gør din virksomhed effektiv med business central

Der er mange ting som går ind i at holde virksomheden effektiv, og et CRM-system er med til at hjælpe både kunderne og de ansatte. Hvis du har ansatte som er fokuserede på salg, så er det vigtigt for dem at kunne finde frem til de bedste salgsmuligheder, og her kan CRM-programmer hjælpe. Dynamics 365 hjælper med at finde frem til de bedste marketingstrategier ved at analysere data, og gør på denne måde jeres virksomhed mere effektiv. Dynamics-365 business central gør jeres virksomhed mere effektiv på mange forskellige måder, og kan potentielt være med til at nedsætte stressniveauet i hverdagen.

 

Få en nemmere og mere afslappet hverdag

Det er vigtigt at holde arbejdsmiljøet godt, og det er der mange ting som kan gøre. Dynamics 365 business central samler alle de ting som jeres virksomhed skal bruge i en Cloud, hvilket mindsker mængden af data som i skal opbevare i jeres computeres egen lagringsplads. På denne måde kan i få en afslappet og nemmere hverdag, fordi de digitale programmer selv kan optage en række af de opgaver og funktioner som mennesker ellers ville skulle sørge for. Dynamics 365 business central er et godt program til din virksomhed, lige meget om i lige er startet, eller har været i gang længe.

 

 

 

 

Sådan finder du et godt webcam

Dette indlæg er sponsoreret

Har du brug for et nyt webcam? Så er dette den helt rette artikel for dig! I denne artikel vil du finde en række gode råd til, hvordan du finder frem til det helt rette webcam for dig. Læs med her hvis det har interesse. 

Hvilken er bedst i test? 

Det er første og fremmest en god ide at tage et kig på nogle bedst i test artikler. Det bedste webcam i test er altid værd at kigge nærmere på. For hvis eksperterne rigtig godt kan lide dette kamera, så vil du formentlig også rigtig godt kunne lide det.

Det rare ved bedst i test artikler som dette er også, at det kan give dig et meget bedre overblik over markedet. Hvis du ikke er godt vant med webcam og har fuldt med i udviklingen på dette marked, så kan det være meget svært at vide, hvilken model du skal ud og have fat i. Og det er netop her, at bedst i test artikler kan være en gevaldig hjælp. 

Med bedst i test artikler vil du meget hurtigt få et godt overblik over nogle bestemte modeller, som er gode at skaffe. Og det kan gøre dit arbejde som forbruger en hel del nemmere. 

Du kan eventuelt sammenligne nogle af disse teste med hinanden. Nogle gange er der delte meninger omkring de forskellige webcam og det kan være meget rart at vide hvorfor. 

Tag også et kig på anmeldelser

Derudover er det også en god ide at tage et kig på anmeldelser fra tidligere kunder. At kigge bedst i test artikler igennem er én ting og kan være meget rart, hvis man gerne vil høre fra en ekspert. Men det kan være mindst lige så godt at høre fra kunderne. 

Du kommer måske til at høre noget fra disse kunder, som du ikke ville have hørt gennem disse bedst i test artikler. De har nemlig produkterne i meget længere tid end eksperterne, som laver disse teste. Og de har derfor også bedre mulighed for at sige noget om langtidsværdien af dette webcam. Det er meget nyttig viden, hvis du gerne vil have et webcam, som holder i lang tid. 

Hvor dyrt skal det være? 

Til sidst skal du naturligvis også gøre dig nogle overvejelser om prisen. Dette kan variere ret så meget alt efter hvilken model og fra hvilket mærke, som du gerne vil købe dit webcam. 

Hvis du ikke har så mange penge at gøre godt med, så er det især vigtigt at holde øje med dette. Det er så absolut ikke nødvendigt for dig at gå ud og ruinere dig selv, blot fordi du gerne vil have fat i et nyt webcam. Du kan sagtens finde nogle lidt billigere model, som du kan få råd til. 

Hvis det står helt galt til med pengene for tiden, så kan du også prøve at finde dit nye webcam som brugt. Der kan være mange grunde til, hvorfor nogle vælger at sælge deres webcam videre. Det betyder ikke nødvendigvis, at det er nedslidt. 

Muse-arm – sådan forbygger du det

vis først skaden er sket, handler det om at afhjælpe og forebygge yderligere. Mange mennesker sidder foran en computer hele dagen, hvis de for eksempel arbejder på kontor eller hjemme. Hvis man for eksempel arbejder hjemme, kan det være at man sidder ved et spisebord hele dagen og med en bærbar, hvilket ikke helt er så ergonomisk korrekt. Læs med her.

Kender du det med at den arm, som du bruger til musen på computeren, bliver øm og træt efter en lang dag? Begrebet muse-arm er en tilstand som kan få ved at sidde ved en computer i lang tid. Man kan også både få ondt i nakken, skuldrene og hovedet, men der er nogle ting, som man kan gøre. Hvis man for eksempel arbejder hjemmefra, kan man eventuel skaffe sig et hæve-sænke bord. Det er også vigtigt at computeren og armene er i den rigtige højde i forhold til den stilling man arbejder i.

Nogle andre redskaber, som kan hjælpe, er for eksempel også et rigtigt tastatur. Man kan sagtens bruge sin bærbare, og så koble et eksternt tastatur på med fordel. Man kan få tastaturer som direkte er lavet ergonomiske. I forhold til det statiske arbejde, man laver ved en computer, er det også en god idé lige at åbne vinduet eller trække noget luft en gang imellem, samt strække benene. Lige præcis derfor kan et bord, som kan hæve sig være relevant, sådan at man også står op i løbet af arbejdsdagen.

Hvis du gerne vil læse flere spændende nyheder indenfor teknologiens verden, samt læse mere om blandt andet de bedste tablets til studerende, så kan du finde det her på siden.

Få andre til at klare de tunge opgaver for dig

Med en musearm er det vigtigt, at du holder den i ro og ikke overanstrenger den. Derfor kan du heldigvis få hjælp af håndværkere til at klare de tunge opgaver. Når det kommer til hjemmets hoveddør, er det vigtigt, den sidder, som den skal. Med en facadedør er det meget smag og behag, hvordan den skal se ud. Men det er bestemt ikke lige meget hvilket materiale en facadedør er lavet af. Den er nemlig med til at give dit hus et bestemt udtryk.

Hvis man for eksempel skal have skiftet en facadedør, fordi den gamle trængte gevaldigt, så er det også med til at spare energi. Man kan også trække noget fra i forhold til håndværkerfradrag, når man gør brug af en håndværker. Det anbefales at sætte sig godt ind i reglerne, når det handler om tilskudsordninger, håndværkerfradrag og lignende. Man kan finde masser af information om netop dette på flere relevante hjemmesider.

Få råd til dit nye elektronik

 

Dette indlæg er sponsoreret.

Vi har alle prøvet at sidde og nørde i det, der rigtig har fanget vores interesse, og det gælder stort set alle nørderier – der er altid netop blevet udviklet noget nyere og federe elektronik, som vi bare må eje.

Køb din nye elektronik hurtigt med et hurtigt lån

Er pungen tom og har du fået øje på noget nyt elektronik, som du bare må eje, så kan det virke som en form for selvpineri at man overhovedet fik drejet fokus over på det man mangler fremfor det man allerede har. Uanset hvor meget man lader sig påvirke så er det som om at hjernen ikke glemmer igen.

Det kan derfor være en mulighed at du tjekker ud hvad der kan gøres på trods af at din pung er tom. Der er jo f.eks. en let og hurtig løsning hvis du vælger at gå med muligheden om at optage et lån for at komme videre i teksten. På https://tankpenge.dk/hurtig-laan kan du finde en række online långivere.

De online långivere kan være rigtig fine at bruge, hvis du ved at du snart har pengene, men det er nu og her at du skal bruge dem. Der er en højere rente på denne type lån, så det gælder lidt om at kunne banke pengene tilbage forholdsvis hurtigt, for at undgå at lånet bliver for dyrt for dig.

Online långivere er ligeglade med hvad du skal bruge pengene til

Fordelen ved denne type lån er at din långiver er fuldstændig ligeglad om du bruger pengene på sprut og smøger eller noget lækkert elektronik. Det eneste de stiller som krav er en vis alder. Du skal f.eks. mindst være 18 år for at kunne optage nogen former for onlinelån.

De vil også tjekke om du er registreret i RKI, når du ansøger. Er du i RKI kan du derfor glemme alt om at få muligheden for at låne denne vej igennem og du må i stedet i banken og overtale din bankrådgiver til at hjælpe med et lån.

Hvordan kan tech forbedre din hverdag?

Denne artikel er sponsoreret.

Om man er fan af teknologi eller ej, er det ikke til at komme udenom, at den fylder mere og mere i vores samfund. Derfor er det vigtigt ikke at undgå teknologien i sin hverdag, men i stedet forsøge at omfavne den. Det kan godt betale sig at blive venner med de digitale løsninger – men hvor skal man starte?

Hos Atea tilbyder de bl.a. programmer, platforme og digitale løsninger, som er til for at gøre livet nemmere. De åbner muligheden for at udføre opgaver på nye og mere effektive måder. De kan give et overblik, der førhen har været helt umuligt at opnå, og de kan automatisere mange opgaver, der før har krævet mange ressourcer. De rigtige IT-løsninger kan hjælpe os, både i vores fritid og arbejdsliv. 

Brug skyen med de cloudbaserede løsninger 

Skyen eller “cloud” kan måske godt lyde som et diffust begreb. Programmer og filer, der eksisterer i skyen, ligger ikke på en fysisk enhed – udover udviklerens server, som brugeren naturligvis ikke har adgang til. Derfor kan det virke mærkeligt, at man betaler for noget, man ikke har noget fysisk bevis på.

Men cloudtjenester og -løsninger kan være en stor hjælp for både virksomheder og privatpersoner, og det kan derfor godt betale sig at stifte et lidt nærmere bekendtskab med dem. For virksomheder kan Microsoft 365 e3 være et godt værktøj. Dette er en cloudbaseret programpakke, der gør det nemt for virksomheder at fordele licenser mellem flere medarbejdere. Udover de mange IT-muligheder, er der også stor fokus på IT-sikkerhed med en Microsoft 365 E3-løsning. 

Find den bedste Microsoft 365 e3 pris og kom i gang med at udnytte fordelene til din virksomhed. Hvis du er i tvivl om hvor du skal starte, er der altid hjælp at hente. Så kan du tage fat i en specialist fra Atea og få gode råd til hvordan du og din virksomhed får mest muligt ud af Microsoft 365 E3.

Brug digitale platforme i hverdagen

Digitale platforme har mange formål, og de bruges ikke kun i arbejdsmæssige sammenhænge. Du kender måske Dropbox, iCloud eller OneDrive. Disse tre er alle digitale platforme, der kører på samme cloudbaserede principper som Microsoft opererer med. På den måde er platformene med til at optimere og effektivisere vores hverdag.

Et andet eksempel er prismatchsider. Du har sikkert handlet online før, og derved hurtigt opdaget, at prisen for samme produkt kan variere fra udbyder til udbyder. Måske den ene forhandler kører et særligt tilbud denne uge, eller tingene generelt er dyrere hos den anden forhandler. Det kan dog være tidskrævende at skulle tjekke hver eneste webshop, for til sidst at finde den bedste pris.

Mange produkter – fysiske eller ej – kan søges efter på sammenligningssider. Her vil du få et hurtigt overblik over, hvilke virksomheder der forhandler dette produkt, og hvilke priser de tilbyder. Det gør det langt nemmere for dig at finde den bedste pris. Det er også en digital platform, som fungerer som hjælpemiddel i din hverdag. 

Brug internettet til underholdning 

Denne artikel indeholder annonceret indhold. 

Internettet er en sjov størrelse, der kan være svær at styre. Der findes mange kroge og kanter, der skal håndteres, når du surfer rundt på nettet. Det har bragt mange sjove og praktiske aspekter med sig, men det er også et sted, der skal indtages med respekt. 

Det digitale og elektroniske univers indeholder et utal af muligheder, som er blevet både mere markante og større med tiden. Det er gået stærkt, og dette fænomen er under en konstant udvikling. Lad os inspirere dig til, hvad du kan få tiden til at gå med på nettet. 

Oplev massevis af streaming og spil

Det har eksploderet, når det kommer til behovet i forhold til streaming af både musik, film, videoer og serier. Internettet er blevet et mekka, når det kommer til film og serier. Du kan få tiden til at gå i selskab med de mest eftertragtede skuespillere, når du vil se både ikoniske og nye nationale og internationale gennembrud.

Har du derimod lyst til at praktisere noget lidt mere hjernevridende underholdning på internettet, hvor du kan sætte gang i noget hjernegymnastik? Så kan du dykke ned i et væld af spil, der kan give nogle gode og lærerige oplevelser. Du kan vælge at spille på hjemmesider, hvor der er lagt mange timers opmærksomhed ind i det visuelle og grafiske udtryk. 

På den måde kan du have noget godt at kigge på samtidig med, at du kæmper for at vinde spillet. Du har mulighed for at finde frem til en bunke af spil, der kan hjælpe dig med at få tiden til at gå. Der findes: 

Derudover findes der også de mere klassiske og traditionelle kortspil, puslespil eller brætspil i et digitalt univers. Du vil blive overrasket over, hvor detaljeret mange af grafikkerne på skærmen er. 

Udforsk et bredt repertoire af informationer

Internettet danner rammen for et væld af informationer. Det er et kartotek, hvor du kan finde frem til videnskab, kultur, socialitet og underholdning. Det er kilden til, at du kan bliver klogere på lige det emne, fænomen eller event, som du ønsker at vide mere om. 

Informationsflowet er i en konstant bevægelse, og det er oftest på internettet, at du finder adgang til et hav af nye informationer. De informationer kan netop bruges til at gøre dig selv klogere på alverdens emner, genstande eller arrangementer. 

Efter at samfundet har accepteret og respekteret eksistensen af internettet, så har det betydet, at pengenes valuta ikke længere er det eneste element, der har stor betydning. Ligeledes har informationer som våben en stor fordel, hvorfor du bør benytte internettet til at uddanne dig selv indenfor forskellige områder. 

Det hurtige overblik over hvad du får for pengene

Du er måske på udkig efter det helt rigtige program til dig og din virksomhed, hvor du kan klare bogholderiet let og problemfrit fremadrettet, men har set dig blind på de mange muligheder der dukker op online.

Regnskabspiloten skaber overblikket for dig

Det er der intet at sige til, for der findes mange muligheder for at anskaffe sig et regnskabsprogram online og det kan være virkelig svært at gennemskue ved første øjekast, hvad der egentlig passer netop til din virksomhed. Derfor har hjemmesiden https://regnskabspiloten.dk/ også valgt at gøre det lettere for dig at skabe et overblik.

Inde på hjemmesiden kan du hurtigt få oplyst hvad det koster dig hver måned at gøre brug af diverse programmer, hvilket er det første parameter vi alle normalt tager et kig på. Dernæst er der valgt at lave en yderligere uddybning af fordele og ulemper ved de forskellige muligheder du har dig.

Sammenhold din virksomheds behov med hvad der tilbydes

Der kan være tale om at du kan klare dig med de gratis udgaver, som nogle udbydere har til rådighed, men før du ved om det er tilfældet skal du gøre det op med dig selv, hvad din virksomhed har brug for og hvad den godt kan undlade. Det er nemlig de forskellige funktioner og services der koster.

Har du en lille virksomhed eller måske en forening, med få transaktioner, så kan det sagtens tænkes at du kan nøjes med den gratis udgave der kan hentes enten ved Billy eller hos Dinero.

Også brugervenligheden har meget at sige, når man skal vælge et nyt regnskabsprogram, og du kan her med fordel tjekke de små demoer ud, der ligger på hjemmesiden. Det er små video hvor du ser en skærm, som om du selv navigerede rundt inde i selve regnskabsprogrammet. Det kan godt være det sidste der skal til før du er klar til at tage stilling til dit valg.

 

Robotstøvsuger test – Find den bedste robotstøvsuger

Denne artikel er sponsoreret

Ville det ikke være noget af en luksus, hvis der fandtes robotter, der kunne støvsuge for os? Hov, vent lige et øjeblik – det gør der faktisk! Med en robotstøvsuger bliver gulvet rent, uden at du løfter en finger. Find den bedste robotstøvsuger her!

Øv, hvor er det kedeligt at støvsuge. Og det er faktisk ikke bare kedeligt, det er også krævende og besværligt. Først skal man finde monstrummet frem fra kælderskabet, eller hvor man nu har støvsugeren opmagasineret. Så skal den op og ned ad trapper, sættes i stik og slæbes rundt fra rum til rum. Man bliver træt allerede før, man er begyndt!

Så hvorfor egentlig udsætte sig selv eller andre for det hårde og kedelige arbejde? Med en robotstøvsuger, støvsuger gulvet praktisk taget sig selv. Det sparer en hel del tid og energi, som man snildt kunne bruge på noget andet. Vi guider dig til den støvsuger, der både kan vinde dit hjerte og enhver robotstøvsuger test.

En robotstøvsuger gør det sure arbejde for dig

Der er altså mange sjovere ting, man kunne bruge sin weekend på end at støvsuge. Måske er du én af dem, der faktisk har overvejet at betale for at få andre til at gøre det for dig. Det er selvfølgelig også en løsning, men en dyr én af slagsen, fordi du skal betale for det på ugentlig basis.

Derimod skal du kun betale et engangsbeløb for din robotstøvsuger, og så klarer den ellers det sure og støvede arbejde for dig – helt gratis. Og du behøver ikke engang gøre rent i weekenden længere. I stedet kan du indstille robotstøvsugeren til at støvsuge i hverdagen, når du alligevel er på arbejde. På den måde bliver din weekend helt og aldeles støvsuger-fri.

Kan en robotstøvsuger selv finde rundt?

Heldigvis er svaret: Ja. Der er ingen grund til at bruge tid på at rende og skubbe alting til side og rykke rundt, hver gang du vil sende robotstøvsugeren ud på en tur. Den er faktisk designet til selv at finde rundt, komme ind i hjørner og afkroge og afværge forhindringer. Hvis du har trapper i din bolig, skal du heller ikke være urolig – den falder ikke ned ad trappen. 

De fleste robotstøvsugere – fx fra de kendte mærker som Bosch, Electrolux, Miele eller Dyson – har altså rimeligt avancerede funktioner. Men det afhænger selvfølgelig også af den specifikke model og dens kvalitet. Derfor kan det også være en god idé at finde en robotstøvsuger, som er bedst i test i en robotstøvsuger test.

Støvsuger test – Bedst i test er det sikre valg

Så hvad for en robotstøvsuger skal du vælge? Et godt sted at starte er at finde en god støvsuger test, som du kan tage udgangspunkt i, når du skal vælge din nye robotstøvsuger. En robotstøvsuger test kan hjælpe dig med at få et overblik over, hvilke modeller, der er populære på markedet. 

Det giver et reelt billede af, hvilke produkter, brugerne foretrækker og gerne investere i. Du vil finde mærker som Miele, Bosch, Electrolux og Dyson, som alle er populære på markedet. Med anerkendte mærker som disse har du en god garanti for at få et produkt af høj kvalitet.

Flere fordele ved robotstøvsugere

Hvis du stadig ikke er overbevist om, at robotstøvsugeren er fremtidens støvsuger, så kan vi altså godt blive ved at prædike lige nu. Der er nemlig så mange fordele ved robotstøvsugeren, at det er svært at lade være. 

Har du fx kæledyr? Så kender du sikkert alt til hårene, der ligger og klumper sammen til nullermænd rundt omkring på gulvet. Du elsker dine søde, små pelsdyr, men det er helt ærligt temmelig irriterende, at de fælder. Ikke mindst fordi det betyder, at du skal støvsuge cirka ti gange så meget, end hvis du ikke havde kæledyr.

Men med robotstøvsugeren er det ikke noget problem, for den kan du bare sætte i gang et par gange til tre om ugen, så der altid er rent og pænt. Og det er ikke engang vanvittigt dyrt eller energikrævende, for robotstøvsugeren bruger mindre strøm end en almindelig støvsuger.

Den bedste handelsplatform til dig, der investerer online

Handelsplatformen er det vigtigste tech for onlineinvestoren

Der kan være mange penge på spil, når du investerer online. Derfor er det bestemt heller ikke lige meget hvilken tech, du gør brug af, når du investerer. Det gælder både forskellige værktøjer og hjemmesider, men først og fremmest gælder det for den handelsplatform, du anvender.

I denne artikel kan du læse meget mere om, hvad den rette handelsplatform tilbyder, når du investerer på nettet. Læs med og få mere ud af dine investeringer!

Den rette handelsplatform

Handelsplatformen er uden sammenligning det vigtigste tech for dig, der investerer online. Du er dybt afhængig af at have adgang til en platform, der altid virker, og aldrig volder problemer af nogen art. Samtidig er det også vigtigt, at du anvender en platform, der giver dig mulighed for at handle med alle de værdipapirer, du er interesseret i.

Saxo Bank tilbyder præcis sådan en platform – eller rettere, sådanne platforme. Hos Saxo Bank har man nemlig gjort noget smart; man har delt sin handelsplatform op i to. Den ene hedder Saxo Trader Go; den anden Saxo Investor.

Saxo Trader Go er den avancerede platform, hvor det ikke skorter på muligheder. Den er et fremragende værktøj for erfarne og professionelle investorer, men kan måske virke ret uoverskuelig for investorer uden megen erfaring.

Derfor har Saxo Bank tilføjet en ny platform ved navn Saxo Investor. Denne platform henvender sig primært til enten nybegyndere eller til investorer, der har et behov en for simpel investeringsplatform uden for mange dikkedarer.

Begge platforme giver adgang til de samme investeringsaktiver, og du kan således både handle med aktier, råvarer, futures, forex og CFD’er på dem begge. Du kan læse mere om f.eks. CFD-handel hos Saxo Bank her.

Demokonto

En anden fordel ved at vælge Saxo Banks handelsplatform er, at du her får adgang til en demokonto. Demokontoen er en konto, hvor du kan investere i alle de samme aktiver, men hvor investeringen foregår med fiktive midler. På den måde risikerer du ikke at miste penge, hvis dine investeringer slår fejl, og omvendt får du selvfølgelig heller ikke mulighed for at skabe profit, da dette også vil være fiktivt.

Fordelen ved demokontoen er dermed, at du kan prøve nye strategier og idéer af i praksis – sågar på samme platform – uden risiko. Demokontoen er dermed ideel både for nybegyndere såvel som erfarne, der har brug for at teste strategier.

Prøv demokontoen i dag og nyd godt af de fordele, den giver – så er du klar til at tage dine investeringer skridtet videre.