fredag, august 14, 2020
Home Blog

Selv den bedste tech kan gå i stykker

I dag har vi mere tech end nogensinde før, og man skulle måske tro, at det var nærmest umuligt at ødelægge de forskellige gadgets. Fordi det koster mange penge, bliver det desværre ikke usårligt. Her kan du læse mere om, hvad du skal gøre, når dit tech går i stykker. 

Hvad kan der ske med mit tech?

Alt kan ske! Det er det der er så skræmmende. Der hviler en slags evig trussel over, at du lige pludseligt kommer til at miste din telefon ud af hænderne, på vej ned trapperne til metroen, eller komme til, at miste den i vand. Det er en trussel, fordi vi ser det ske hele tiden. Det er få mennesker de rar prøvet, ikke at få noget tech ødelagt, på den ene eller den anden måde.

Mange tror, at dyr teknologi gør at det ikke kan gå i stykker. Desværre er et stort prismærke, ingen garanti for at det holder i længere tid end noget andet. Det er der kun din garanti der kan stå inde for, når du køber ny tech. Der er dog en del ting, der anses for ta være selvforskyldte, så du ikke bare lige kan bruge din garanti når noget går galt. Det kan for eksempel være, at der kommer fugt ind i din Macbook eller iPhone. Når du skal få noget repareret hos macbutikken, så tjekker de med en fugtindikator, om maskinen eller telefonen, har været udsat for fugt. Hvis den har det, selv i den mindste grad, så får man i de fleste tilfælde ikke lov til at bruge sin garanti, men må selv betale for reparation. Det kan jo blive en dyr affære.

Husk autoriserede reparationer

Hvis du skal have foretaget en reparation af mobil, er det svært vigtigt at du sørger for at det er en der bruger autoriserede reservedele, så du stadig har din garanti. Det kan være meget billigere at få sin telefon eller sin computer repareret andre steder end der du købte dem, men da skal du for al del sørge for, at du kan sikre at beholde din garanti efterfølgende.

Det er nemlig sådan, at selv den bedste tech kan gå i stykker helt uventet, og da er det en god ide ta vide, hvad man skal gøre. Det er ikke sjovt når noget går i stykker, blandt andet fordi vi er blevet så afhængig af vores hverdagsteknologi, men også fordi det stort set er noget af det dyreste vi ejer. Det føles dermed som man mister en masse penge, når man ved et uheld smider sin telefon på jorden, og skærmen knuser i mange dele.

Der er ingen garanti, der kan sikre dig mod uheld, og derfor er det godt at være godt forberedt, hvis der nu skulle ske noget med dit tech. Din computer kan lige pludseligt stoppe med at virke, og din telefon kan glippe ud af dine glatte hænder i morgen. Da skal du ikke gå i panik, men tage dit tech til nogen, der sørger for at du kan beholde din garanti og som bruger de dele der skal til.

Luk ikke hvem som helst ind – En dørtelefon med video kan være løsningen

Kan du virkelig være helt sikker på, hvem der ringer på døren? Det rigtige svaret er nej. Man kan aldrig være sikker på, at dem der ringer på er den de siger de er, og derfor er det en god ide at anskaffe sig en dørtelefon med video. Her kan du læse mere om, hvorfor det er så smart. 

Bliv tryg i dit eget hjem

Der er mange der ikke føler sig trygge i sit eget hjem. Hovedårsagen til dette handler i stor grad om indbrud, men der er også mange der føler sig utrygge når de selv er hjemme. Når vi ikke er hjemme, er da indbrudstyver gerne slår til, men det er dermed ikke sagt, at det kan komme uvedkomne når du befinder dig i dit eget hjem. Det kræver dog, at du slipper dem ind. Man kan jo i virkeligheden udgive sig for at være hvem som helst når man ringer på. Der er flere grunde til, at man slipper nogen ind, som man ikke kender.

Vi slipper gerne postbuddet ind, der kommer med pakker der skal signeres for, og reklamer og aviser plejer også at ringe på, for at blive sluppet ind. Alt en uvelkommen gæst skal gøre, er at udgive sig for at have et ærinde. Det er nemt når man kun kan høre personen der ringer på, og man i princippet kan udgive sig for, at være hvem som helst.

Løsningen er dørtelefon med video

Med en ny dørtelefon med video, kan du meget nemmere få bekræftet at dem der ringer på er den de siger at de er. En dørtelefon med video lader dig se den person der ringer på, og du kan også bede om at se ID, inden du slipper personen ind. Det er bedre at være sikker, end at spørge for meget, og dørtelefon med video giver helt klart en ekstra sikkerhed. På den måde slipper man ikke uvedkommende ind, hverken hos dig, eller i opgangen til dine naboer.

3 gode elektronik gaver til fødselaren

Det er ikke alle, der har nemt ved at finde på en god gave, når de skal finde en gave til en fødselar. Hvis det også er noget, du kender til, så kan du dog heldigvis finde lidt inspiration her på siden. Hvis du skal finde en god gave til én, der godt kan lide elektronik, så finder du tre gode gaver herunder.

Derfor er der sandsynlig også én af de tre produkter herunder, som du kan bruge som en god gave. Du skal dog være opmærksom på, at der er stor forskel på, hvor stort et budget, der er behov for, for at kunne give de enkelte produkter i gave. Derfor er det vigtigt at være bevidst om dit budget.

1. En Bluetooth-højttaler

Hvis der er noget, alle burde have, så er det en Bluetooth-højttaler. Det er så nemt at lytte til musik, hvis det ikke kræver andet, end at man sutter sin mobil eller PC til via Bluetooth. Derfor er det også noget, som alle bør have. Endvidere bør den være transportabel, så man nemt kan have den med sig rundt omkring.

Det er dog vigtigt, at du er klar over, at der er stor forskel på, hvad en Bluetooth-højttaler koster. Hvis det skal være en højttaler, der kan bryste sig af en høj kvalitet, så er du nødt til at betale for det. Det er dog bedst at give en højttaler, der er af en vis kvalitet, da lyden ellers vil være dårlig.

2. En powerbank

Hvis der er noget, som alle har prøvet, så er det at løbe tør for strøm, når de skal bruge deres telefon. Er det også noget, du har prøvet, så vil du med garanti gerne være det foruden. Sådan er du sikkert ikke den eneste, der tænker. Derfor kan en powerbank også fungere som en glimrende idé til en god fødselsdagsgave.

Det er i høj grad et godt valg for dig, der ikke har et stort budget, da du kan købe en powerbank til mellem 100 kr. og 200 kr. Hvis du gerne vil forsøge at holde prisen lidt i bund, så er dette et godt valg. Du kan vælge at lægge et personligt fødselsdagskort ved, som kan gøre det til en endnu bedre gaven.

3. Et par høretelefoner

Det er de færreste, der ikke bruger et par høretelefoner i ny og næ. Nogen bruger dem dog oftere, end andre. Hvis du ved, at du skal finde en gave til en fødselar, der elsker at lytte til musik, så er det en god idé at købe et par høretelefoner. Du skal dog være opmærksom på, at det samme er gældende som for en højttaler.

Hvis du skal købe et par høretelefoner, så er du ofte nødt til at investere en vis sum penge, hvis du vil sikre, at du får en god lyd. Derfor er det også en gave, der egner sig bedst til dig, der er villig til at give gave for et relativt højt beløb. Du kan godt finde billige høretelefoner, men de er dog sjældent pengene værd. Dem kan du finde på power.dk.

Hvilken julegave skal man give til tech nørden?

Den søde juletid sig nærmer, og du skal købe gaver, men hvad skal du købe til den tech nørd du kender? Det kan måske vise sig at vedkommende også er et legebarn, og hvordan drejer man den så?

Du kan naturligvis gå all-in og købe den nyeste og smarteste smartphone på markedet, men det har det med at koste lidt mere end de fleste er villige til at betale for en julegave, en anden overvejelse kunne være om vedkommende også godt kan lide mekanik – gode gammeldags modeller eller konsoller der er gengivelser af gammeldags computere.

Husk at der er forskel på voksne og børn

Selv om du gerne vil anskaffe en hel masse gaver af teknisk herkomst, så tænk lige over hvem du køber gaven til, der er nemlig forskel på nytteværdien om du er barn eller voksen.

For eksempel vil børn måske sætte stor pris på ting som en digital pensel, en fjernstyret robotbold eller noget gakket som en kuglepen med stød i, mens voksne nok vil sætte mere pris på for eksempel en fuglekasse med kamera eller luftpumpe med trykmåler.

Hvis det skal være lidt retro, så kan du faktisk også købe en LED-lampe hvor bogstaverne skriver Central Perk, og hvis du er gammel nok, så ved du hvilken serie det navn dækker over.

hvad giver man technørden julegave

Er julesange nok?

Man kan også spørge sig selv om hvorledes at det kan nytte noget at give en gave, for det at holde jul i sig selv er ofte nok og den gode stemning bidrager med rigeligt af gode minder. Her er der fx en masse julesange som også kan bruges til at lette stemningen, men man kan nok ikke komme udenom at for mange så er det også julegaverne der hiver. Derfor kan man altså have nok så mange kendte julesange med, men selvom man vælge at synge en god klassisk sang som fx Bjældeklang, så skal man altså også give technørden noget ekstra godt.

Der er mange muligheder, også prismæssigt

Husk at bare fordi du er ude efter en tech-gave, så behøver det ikke koste spidsen af en jetjager, du kan sagtens få både fede og sjove gaver til folk i alle aldre, og så tilpas specielle at modtageren vil huske, hvem der kom med gaven, længe efter det er sket. Og det er netop sådan, man definerer den perfekte gave.

Selv sådan noget som en ordentlig kvalitet i Virtual Reality er blevet til at betale for normale dødelige, naturligvis er der forskellige varianter og kvaliteter, men lige som med alt muligt andet, så er der sammenhæng mellem penge og kvalitet.

Svømmeapps – 2 super gode apps til svømmere

Dyrker du svømning? Måske svømmer du meget i den lokale svømmehal i din fritid, eller måske dyrker du endda svømning på højt plan. Hvis svømning fylder meget for dig og din hverdag, bør du læse med her. 

Det kunne jo være, at du ledte efter midler og metoder til at hjælpe dig i din træning. Her er du heldig, for der findes faktisk et hav af redskaber, der kan hjælpe med at træne dig til en stærkere form eller en bedre teknik, når du er i vandet. I dag foregår rigtig meget læring gennem elektronik som smartphones, og svømning er ingen undtagelse. På din telefon kan du nemlig finde masser af gode apps, der kan hjælpe dig til at blive en bedre svømmer. Læs med herunder og få to gode bud på svømmeapps.

1. Myswimpro – din personlige svømmetræner lige i baglommen

 Til dig, der elsker struktur i din træning er Myswimpro et fantastisk bud på en god svømmeapp. Denne app er et super godt redskab til at organisere dit træningsprogram, så du kan få det allerbedste udbytte af din svømmetræning. Myswimpro er nemlig ligesom en personlig svømmetræner. 

Men i stedet for at stå på kanten af bassinet er den på din telefon i din lomme. Det smarte ved denne app er, at du kan få skræddersyet et personligt træningsprogram, der passer lige netop til dine behov og til dit svømmeniveau. Bare indtast dine træningsoplysninger til app’en, og så klarer den resten. 

Indtast for eksempel din rekord på 100 meter, din vægt, din alder, om du ønsker at komme i bedre form, forbedre din svømmeteknik eller svømme hurtigere og så videre. Ud fra disse oplysninger udarbejder den et træningsprogram med øvelser, der passer lige præcis til dig. 

2. Livetiming – til dig der dyrker konkurrencesvømning 

Hvis du er konkurrencesvømmer denne app helt klart et must. Stort set alle der dyrker svømning på konkurrence niveau har Livetiming. Denne app, der har eksisteret i over femten år, giver dig mulighed for at få det helt store overblik over lister, baner og heats til svømmestævner landet over. Find denne svømmeapp og mange andre på dette link.  

Svøm med vandtæt MP3 afspiller

Det er dejligt at svømme og befinde sig under vandet. Under vandoverfladen gemmer der sig en verden, som på den ene side er mystisk og på den anden side uendelig smuk. 

Om end man befinder sig i en svømmehal eller ude i det fri, kan kvaliteten af ens svømme-oplevelse måske øges endnu mere ved at benytte sig af en vandtæt MP3 afspiller, så man også kan nyde lyden af sit yndlingsalbum, mens man flyder midt i ingenting og slapper af. 

Under vandoverfladen

Når man svømmer eller dykker, føles det nogle gange som om, at man befinder sig i en parallelverden, hvor der ikke findes lyd eller lugte. En verden, som ikke indeholder andet en blåt vand. Denne isolation kan skabe plads til at tænke og reflektere over ting, men samtidig kan den til tider være lidt udfordrende og kedelig. 

Måske også du nogle gange går og mangler et eller andet, imens du svømmer dine baner i svømmehallen? Samles dine tanker rundt omkring en specifik sangtekst, eller bliver du ved med at gentage hooket i det nye radiohit? Så er en vandtæt MP3 afspiller lige noget for dig, så du kan lytte til musik under svømning. 

Den bedste lyd

Hvis du er musikelsker, så betyder lydkvalitet sikkert også en del for dig. Lyd kan gøre hele forskellen under en koncert, og den spiller en enorm rolle i formidlingen til lytteren. Som ægte musikkender ved man, hvad god sound er, og hvor stor en forskel de rigtige høretelefoner kan gøre for hele lytteoplevelsen. Du kan finde din oversigt over de bedste vandtætte MP3 afspillere i denne test lavet af vandklar.dk. 

Musik kan generelt gøre meget en smule bedre, og den vil også kunne gøre kvaliteten af din næste svømmetur endnu bedre, så du har et beat til at drive dig igennem vandet af. På den måde vil din personlige træning helt sikkert nyde godt af lidt ekstra motivation under svømningen. Find den rigtige vandtætte musikafspiller til dine behov, så din næste oplevelse under vand kan blive endnu mere livlig, musikalsk og underholdende. Det lyder næsten for godt til at være sandt. 

Den bedste mikrofon som professionel optrædende

Hvis du er optrædende indenfor hvilken som helst genre det måtte være, har du måske stået overfor et selskab af en størrelse, du havde svært ved at råbe op. Det bliver desværre hurtigt et virvar at både råb, langsommere og tydeligere tale – men hvorfor gøre det så svært for dig selv? Et generende problem af ovenstående kaliber er der heldigvis råd for. Nedenstående tekst giver dig en mulighed for at føle dig helt tryg på scenen som optrædende, og du skal ikke bekymre dig om indviklede lydindstillinger, skrat i mikrofonen eller lange ledninger

Byd velkommen til Sennheiser SKM5200-II BK-L

Denne mikrofon er af allerhøjeste kvalitet og noget, der bare du’r! En fantastisk lyd som er både tydelig og koncentreret – en lyd, du ikke skal bekymre dig om, om dine gæster kan høre (hvis du naturligvis husker at skrue op for den!). Det er derudover exceptionelt simpelt at både tænde og indstille den – en knap som blot skubbes frem og tilbage betegner mikrofonens ”on-off”, som desuden indikeres med en lille lampe, der lyser grøn, når mikrofonen er tændt. Kort beskrevet en mikrofon i en klasse for sig, der samtidig sikrer dig, at du trænger igennem med dine budskaber til dit publikum.

Det er naturligvis ikke uden grund, at Sennheiser SKM5200-II BK-L er anbefalelsesværdig og score højt på listen – det er både på baggrund af kundernes henvendelser og vores egne erfaringer, at mikrofonen fortjener de varmeste anbefalinger. Blandt andre Nicolaj Mogensen, som i sit daglige virke er professionel tryllekunstner, har givet mikrofonen topkarakter. For som han siger, er det underordnet om selskabet er 50 eller 500+ gæster, for mikrofonen kan bruges til begge dele og alt derimellem. 

Så er du på jagt efter en moderne, let indstillelig og simpel mikrofon, som er batteridrevet og holder gennem hele din karriere? Så tøv ikke et sekund med at kigge nærmere på Sennheiser SKM5200-II BK-L, for den bliver du glad for!

Skulle du mod forventning være utilfreds med produktet, dækker garantien fra købsdatoen i to år.

Top-5: De bedste gaming-smartphones i 2020

Top-5 - De bedste gaming-smartphones i 2020

Det store tech-magasin Tech Advisor har udpeget de 10 bedste gaming-smartphones for 2020. Her ser vi nærmere på de 5 i toppen af listen.

5. Samsung Galaxy S20+

Samsungs Galaxy S20+ har med sin 6,7 tommer display en dejligt stor HDR10-skærm, som egner sig godt til gaming. Den er også udstyret med en 2.73 GHz processor og en skærmopløsning på 1440×3200.

Det vil sige, at det er en smartphone, som både kan trække noget tung trafik, nogle tunge spil samt har et batteri, som bliver opladt fra 0-100 % på bare lidt over en time.

4. Vivo Iqoo 3 5G

Vivo Iqoo 3 er Indiens første 5G-gamingtelefon og den kan prale af en imponerende hastighed, ydelse og fremragende batterilevetid.

Du kan vel at mærke også aktivere 4D-spilvibrationer og blokere opkald, mens du spiller – listen er lang over specifikationer. Det kan også gøre det endnu mere underholdende eksempelvis at spille på mobil casino. Du kan se en liste over gode mobil casinoer på denne side.

Eneste minus ved denne smartphone er, at den er svær at købe online på det europæiske marked endnu, men mon ikke at det snart ændrer sig i nær fremtid.

3. Red Magic 5G

Red Magic 5G har sin 144 Hz AMOLED-skærm, 16 GB RAM, aktiv køling, 5G samt stereohøjttalere sikret sig tredjepladsen på listen. Telefonen er designet til mobile spillere, og det er altså den kinesiske producent Nubia, som står bag telefonen.

Telefonen kan købes på producentens egen hjemmeside og priserne starter ved omkring 3.640 kroner for den billigste model.

2. OnePlus 8 Pro

På andenpladsen finder man OnePlus 8 Pro, som er stærk både i ydeevne og på features-siden. Men det betyder samtidig at prisen for denne smartphone også er skruet i vejret.

Skærmen har lynhurtig 120 Hz opdateringsfrekvens. Det betyder, at den reagerer enormt præcist, og derudover har den også en flot farvegengivelse. Den er ligeledes udstyret med stereohøjttalere.

Den rummer et 4.530 mAh batteri, som på en fuld opladning burde holde en dags tid. Den oplades på lidt over en time. Den koster dog fra 7.899 kroner og op.

1. Asus ROG-telefon 2

Test-vinderen er Asus ROG-telefon 2. Det er den bedste spil-smartphone som Tech Advisor har testet til dato, skriver de. Den er udstyret med en OLED Full HD-skærm på 6,8 tommer samt et 120Hz-skærmbillede, forbedret ydelse og meget mere. Den har desuden 12 GB RAM og 512 GB UFS 3.0 hukommelse.

Den har herudover også et avanceret nedkølingssystem og et gigantisk 6.000 mAh-batteri med 30W opladning. Dog er kameraet ikke et, som kommer til at konkurrere med de bedste på markedet i forhold til den del, men eftersom denne test har taget udgangspunkt i gaming-smartphones, så har kameraerne ikke været vigtige for testpanelet hos Tech Advisor.

Hvis du vil have endnu mere ud af denne smartphone, når du gamer, så kan du naturligvis koble den til en ekstern skærm, enten computerskærm eller en TV-skærm, så du kan få den fulde gaming-oplevelse. Det er selvfølgelig en smagssag om man gamer mest på farten eller derhjemme.

Prisen er i den gode evne i forhold til, hvor meget man får i denne smartphone-løsning. Den koster fra cirka 5.300 kroner.

3 danske tech-virksomheder, du bør kende til

Når det kommer til tech-virksomheder, er Danmark et rent slaraffenland. Her finder du alt fra enorme, internationale tech-virksomheder, der er blevet solgt til udlandet for milliardbeløb; dem, der er godt på vej til at blive det, og de små og endnu relativt ukendte, der spås en stor fremtid.

Vi har her fundet tre spændende, danske tech-virksomheder frem, som du bør kende til. Her er både den gigantiske tech-virksomhed, der allerede er solgt til udlandet, men stadig med hovedsæde i Danmark; den banebrydende IT-succes, der formentligt bliver solgt indenfor den nærmeste fremtid, og den mindre, men fremadstormende app, der har ambitioner om at erobre verden indenfor deres felt.

Lad os se nærmere på de tre tech-virksomheder, som du bør kende til.

Universal Robots

Den første tech-virksomhed på listen er Universal Robots, der har hovedsæde i Odense. Universal Robots beskæftiger sig med robotter og robotteknologi, og er særligt kendte for deres cobots, som er robotter fremstillet til at fungere i samarbejde med mennesker. Eksempler herpå kan være robotarme og palleteringsrobotter, som Universal Robots begge producerer. Virksomheden er grundlagt i Danmark, men ejes i dag af amerikanske Teradyne.

Trustpilot

Mens Universal Robots måske ikke hører til blandt de mest kendte tech-virksomheder i Danmark, forholder det sig anderledes med Trustpilot. Internetfirmaet, der er stiftet af sønderjyske Peter Holten Mühlmann, har hovedsæde i København, og beskæftiger på verdensplan omkring 800 medarbejdere.

Truspilot er kendt for at facilitere en platform online, hvor forbrugere kan anmelde og rate deres købsoplevelser hos webshops fra hele verden. Med over 85 millioner anmeldelser fordelt på mere end 360.000 webshops verden over er Trustpilot i høj grad stedet, hvor du som forbruger kan undersøge en given webshops renomme, inden du foretager et online køb.

Injurymap

Lidt længere nede i myriaden af danske tech-virksomheder finder vi Injurymap. Injurymap er en genoptræningsapp, du kan bruge til både behandling og forebyggelse af en lang række skader, der blandt andet dækker ryg, skulder, knæ og mange andre kropsdele. Appen består af mere end 500 forskellige øvelser, som præsenteres for dig afhængigt at hvilket genoptræningsprogram, du har brug for.

Særligt interessant er det, at Injurymap er en intelligent app, der på baggrund af dine personlige oplysninger kombineret med data fra andre brugere kan forudsige præcis hvilke øvelser og hvilket niveau, du bør genoptræne på. En spændende og fremadstormende app, der er relevant for rigtig mange mennesker, der enten døjer med skader, eller ønsker at forebygge dem. 

Fede spil til PS4

Mangler du lidt inspirerende input til nye spil, som du kan udfordre dig selv med på PlayStation 4? Om du er til virtuelle krigsverdener eller adventurespil, multiplayer eller singleplayer, så kommer der her et par tips til udvidelse af din samling. PS4 er i skrivende stund nyeste skud på stammen inden for Sonys spillekonsoller, og derfor yder den fortræffelig hurtig load-hastighed, virkelighedstro grafik og skarpe billeder. Læs mere om PS4 her og lær mere om de forskellige varianter af både Pro- og Slimmodellen.

Call of Duty: Modern warfare

Hvad end du har spillet de foregående versioner eller ej, så ringer navnet ”Call of Duty” formentlig en klokke. De populære strategiske og medrivende krigsspil spillet i førsteperson har været på markedet i flere år, men den nyeste version er helt unik. Grafikken er boostet med avanceret fotogrammetri, mens lyssætning og lyd når helt nye og realistiske højder. Ting føles mere livagtige, når man spiller – for eksempel når man holder på sit skydevåben via. joysticket.

Glæd dig til mere komplicerede missioner for flere spillere, større krigsscener, nye bevægelsesmuligheder og intense Night-vision baner! 

Star Wars Jedi: Fallen order
Til glæde for såvel inkarnerede Star Wars fans som eventyrlige sjæle, har Respawn Entertainment lavet et hæsblæsende inter-galaktisk spil. Historien er medrivende og som spiller møder du et hav af venner, fjender og skøre væsener på din rejse. Som spiller skal du genopbygge jedi-ordenen og udvikle din evne til blandt andet lyssværdskampe, mens du går på opdagelse i en uddød civilisations hemmeligheder.

Bliv bjergtaget af flotte lokationer som skove og klipper og gør dig klar til at kæmpe mod uhyggelige monstre i dette succesfulde PS4 spil. Har du ikke den nyeste PS-version, så kig på Tilbudskongen.dk for gode og opdaterede tilbud. 

Grand Theft Auto V 

Den femte i rækken er bestemt ikke en mindre publikumssucces end de forrige. Der er noget befriende over at kaste sig ud i en fiktiv verden af lovløshed i storbyen, hvor alt er tilladt. I plottet skal en bankrøver, en svindler og en psykopat på rov for at stige i graderne i den store kriminelle underverden. GTA er ultimativ eskapisme, hvor der er lagt op til vilde biljagter i lækre køretøjer, motorcykler og helikoptere.

Alle uetiske kneb gælder i denne spilserie, hvor du kommer fremad i spillet ved at avancere inden for farlig våbenteknologi, bryde færdselsreglerne og slå folk ihjel. Både scener og grafik er opdateret i denne nye GTA-udgave.

Crash Bandicoot N. Sane

Mange har kastet deres spilkærlighed på Crash karakteren – et fiktivt og frækt pungdyr som skal redde verden fra ondskab ved at gennemføre baner. I denne PS4-udgave er det ikke kun Crash, der skal suse afsted på motorcykler og flygte fra store rullende sten. Hans søster Coco er med på eventyret, og spillet foregår i et dejligt børnevenligt univers med udfordringer for voksne gamere. N. Sane trilogien indeholder tre spil, hvor man skal kæmpe mod den onde Dr. Neo Cortex. 

PS4-spillet indeholder flottere scener og flere muligheder for at bevæge sig fleksibelt med hop, snurren og fald, når man styrer.