Hej allesammen!

Det er på tide med en lille opdatering herfra. Vi har holdt sommerferielukket det meste af sidste måned, og det er formentligt også derfor du ikke har kunne finde så mange nyheder herinde på siden.

Det skal dog være slut nu, og nu er sommerferien slut og det betyder en masse nye spændende test-artikler der er på vej.

Har I nogle ideer?

Vi har dog brug for hjælp fra vores læsere, for tech og gadget verdenen udvikler sig hele tiden, og det vil derfor være en stor hjælp hvis vi kan høre fra jer, hvad der kunne være interessant at snakke mere om. For tiden er der en masse nyheder om el løbehjul og generelt alt hvad der inkludere el i navnet er ret “in”. En el løbehjul test er også i støbeskeen, men hvis der er andre ideer eller andre ting, der kunne være interessante så ville det være en sti hjælp at høre om!

Hvis man følger lidt med på tech sider som eksempelvis recordere.dk så kan man også hurtigt konstatere at der snart vil komme mange nye spændende produkter til markedet. Denne side er i øvrigt altid værd at gå ind og tage et hurtigt kig på, hvis man gerne vil forblive opdateret på, hvad der rører sig indenfor dette område.

Hvilken trådløs højtaler skal man vælge

En test, der dog helt sikkert snart vil blive lagt op på siden er en test af bluetooth højtalere, eller også kaldet trådløse højtalere, da det smarte ved dem netop er at de ikke kræver nogen ledning for at kunne spille musik og lyd fra fx en smartphone eller lignende. Testen er ikke klar endnu så indtil den er, kan du holde øje med side om bluetooth højtalere, hvor man også tester de bedste modeller.

At de er trådløse gør at rigtig mange af dem er meget portable og fleksible at have med rundt, og derfor er der opstået en kæmpe markede indenfor netop dette segment.

Faktisk bare her i Danmark har vi flere producenter af stærke modeller indenfor bluetooth højtalere og bl.a. kan nævnes mærket Sackit, der er kendt for at lave nogle enormt smarte modeller.