Dette er sponsoreret indhold

Den digitale verden er i hastig udvikling, og hvert år kommer der nye teknologier og løsninger fra virksomheder inden for IT-branchen. Og nu er det altså muligt at købe Microsoft Azure Services, som kan blive jeres virksomheds nye værktøj, der vil få hverdagen til at køre på skinner. Denne artikel vil gå mere i dybden om hvad Microsoft Azure Services er og hvad det egentlig kan bruges til. 

Hvad er Microsoft Azure

Microsoft Azure er en moderne cloud-platform, som gør det nemt for din virksomhed at administrere, bygge og udrulle applikationer og tjenester på et globalt netværk af datacentre. Din virksomhed vil altså med Microsoft Azure, få en stabil og sikker drift af jeres data, applikationer og tjenester.  

 

Ikke nok med at Microsoft Azure er en af de få virksomheder, som tilbyder Cloud Computing Services, så tilbyder de også open-source og standardbaserede teknologier. Din virksomhed vil dermed kunne bruge Microsoft Azure som et analyseværktøj.

 

Microsoft Azure har altså et evigt voksende samling af cloudtjenester, der er til for at hjælpe dig og din virksomhed med at klare jeres forretningsmæssige udfordringer. 

Dette kan Microsoft Azure Services hjælpe din virksomhed med

Der er flere fordele for din virksomhed ved at bruge Microsoft Azure. En af fordelene er at I selv kan skrue op og ned for kapaciteten, og samtidig betaler I kun for det som I reelt set bruger. Et eksempel kan være, at hvis din virksomhed har brug for mere eller mindre computerstyrke, hukommelse eller opbevaring, så er det muligt at købe det med det samme uden ekstra afgifter. Det er dermed en super fleksibel løsning, hvor din virksomhed undgår, at jeres IT-budget griber om sig. 

 

Azure kan hjælpe på forskellige områder såsom analyser, sikkerhed og databricks, med mere. Azure analytics-tjenesterne har flere funktioner, som gør det nemmere for din virksomhed at analysere data. Det er funktioner som samle, gemme, behandle, analysere samt visualisering af data af enhver type, mængde eller hastighed. Azures sikkerhedstjenester beskytter din virksomhed mod avancerede trusler, der kan være på tværs af hybrid cloud workloads. En tredje ting som Microsoft Azure kan hjælpe med er funktionen “Databricks”, hvilket er en end-to-end webbaseret analyseplatform, og den gør det nemmere for virksomhedens ansatte at kombinere Big Data, Data Science og Apache Spark.

 

Microsoft Azure kan anvendes til at udvikle og implementere applikationer og tjenester, hvilket enten kan gøres fra “the cloud” eller lokalt, og altså på alle slags enheder. Azure er derfor ideelt for virksomheder, hvis mål er at udvikle applikationer og tjenester til det globale marked.