De vigtigste teknologier til dig med kanin. Find dem på listen her!

Mange af de produkter du finder på siden her kan findes på kaninbutikken.dk, der har alt hvad du skal bruge kaninudstyr.

En kanin-sitter

Du kender det godt. Du har en aftale eller et weekend ophold, og der er bare ingen, som kan tage sig af din elskede lang-ørede ven/veninde. Så hvad gør du? Hjælp! 

Og nu er hjælpen kommet. En ny platform, samler dem der mangler en dyre-sitter, og dem som gerne vil passe din kærlighed. Du kan vælge mellem hjemmebesøg eller mere end 24 timers house sitting. Du kan søge ud fra hvor i landet, du bor. Her kan du læse om de forskellige dyre-sittere, som har en profil, hvor de beskriver hvem de er, og hvorfor de har valgt at blive dyre-sitter. 

SmartFeeder

Nu bliver aftensmaden for alvor en nem sag. Undgå at overfodre din kanin, og glem aldrig at give din kanin dens peller, hvis du er sent på den  Med SmartFeeder får din kanin sin daglige portion peller og den helt korrekte mængde hver dag. 

Du kan enten fodre din kanin med et enkelt klik eller opsætte din SmartFeeder således, at din kanin fodre automatisk på samme tidspunkt hver dag. Når maden er serveret modtager du en notifikation om at ”aftensmaden er serveret”. SmartFeeder koster lige under 1000 kroner, og den kan købes på denne hjemmeside.

Spy-cam

Ved mere og bekymre dig mindre. Med et kamera kan du døgnet rundt holde øje med din kanin. Forberede dig på at alle bekymringerne forsvinder, fordi nu kan du altid tjekke ind og se, om din kanin har det godt. Sover den, får den spist og har den fundet den godbid, som du har gemt? 

Kameraerne findes i mange forskellige størrelser, prisklasser og med forskellige funktionaliteter. Anbefalingen herfra – den bedste og billigste – vil være at kigge på proshop. De har mange valgmuligheder, og så kan du finde det kamera, der passer dig bedst.  

Forkæl når du ikke er hjemme

Det værste er at være væk fra din langørede laban. Man kan ikke undgå at have lidt ondt indeni, når din kanin skal være alene hjemme. Men hvad hvis man alligevel kunne være der for din kanin, selvom du ikke er til stede? Tænk hvis man kunne forkæle sin kanin, selvom man ikke er hjemme? Det kan du nu. Petcubes er virksomheden bag en smart opfindelse, som gør, at du nu med et klik kan give din kanin en godbid, når du ikke er hjemme. Du kan følge din kanin med et kamera, og give din kanin en godbid, når den står lige foran maskinen, som giver en godbid. 

Den kan købes på petcubes hjemmeside.