Der kan være mange penge på spil, når du investerer online. Derfor er det bestemt heller ikke lige meget hvilken tech, du gør brug af, når du investerer. Det gælder både forskellige værktøjer og hjemmesider, men først og fremmest gælder det for den handelsplatform, du anvender.

I denne artikel kan du læse meget mere om, hvad den rette handelsplatform tilbyder, når du investerer på nettet. Læs med og få mere ud af dine investeringer!

Den rette handelsplatform

Handelsplatformen er uden sammenligning det vigtigste tech for dig, der investerer online. Du er dybt afhængig af at have adgang til en platform, der altid virker, og aldrig volder problemer af nogen art. Samtidig er det også vigtigt, at du anvender en platform, der giver dig mulighed for at handle med alle de værdipapirer, du er interesseret i.

Saxo Bank tilbyder præcis sådan en platform – eller rettere, sådanne platforme. Hos Saxo Bank har man nemlig gjort noget smart; man har delt sin handelsplatform op i to. Den ene hedder Saxo Trader Go; den anden Saxo Investor.

Saxo Trader Go er den avancerede platform, hvor det ikke skorter på muligheder. Den er et fremragende værktøj for erfarne og professionelle investorer, men kan måske virke ret uoverskuelig for investorer uden megen erfaring.

Derfor har Saxo Bank tilføjet en ny platform ved navn Saxo Investor. Denne platform henvender sig primært til enten nybegyndere eller til investorer, der har et behov en for simpel investeringsplatform uden for mange dikkedarer.

Begge platforme giver adgang til de samme investeringsaktiver, og du kan således både handle med aktier, råvarer, futures, forex og CFD’er på dem begge. Du kan læse mere om f.eks. CFD-handel hos Saxo Bank her.

Demokonto

En anden fordel ved at vælge Saxo Banks handelsplatform er, at du her får adgang til en demokonto. Demokontoen er en konto, hvor du kan investere i alle de samme aktiver, men hvor investeringen foregår med fiktive midler. På den måde risikerer du ikke at miste penge, hvis dine investeringer slår fejl, og omvendt får du selvfølgelig heller ikke mulighed for at skabe profit, da dette også vil være fiktivt.

Fordelen ved demokontoen er dermed, at du kan prøve nye strategier og idéer af i praksis – sågar på samme platform – uden risiko. Demokontoen er dermed ideel både for nybegyndere såvel som erfarne, der har brug for at teste strategier.

Prøv demokontoen i dag og nyd godt af de fordele, den giver – så er du klar til at tage dine investeringer skridtet videre.