Hvis du er optrædende indenfor hvilken som helst genre det måtte være, har du måske stået overfor et selskab af en størrelse, du havde svært ved at råbe op. Det bliver desværre hurtigt et virvar at både råb, langsommere og tydeligere tale – men hvorfor gøre det så svært for dig selv? Et generende problem af ovenstående kaliber er der heldigvis råd for. Nedenstående tekst giver dig en mulighed for at føle dig helt tryg på scenen som optrædende, og du skal ikke bekymre dig om indviklede lydindstillinger, skrat i mikrofonen eller lange ledninger

Byd velkommen til Sennheiser SKM5200-II BK-L

Denne mikrofon er af allerhøjeste kvalitet og noget, der bare du’r! En fantastisk lyd som er både tydelig og koncentreret – en lyd, du ikke skal bekymre dig om, om dine gæster kan høre (hvis du naturligvis husker at skrue op for den!). Det er derudover exceptionelt simpelt at både tænde og indstille den – en knap som blot skubbes frem og tilbage betegner mikrofonens ”on-off”, som desuden indikeres med en lille lampe, der lyser grøn, når mikrofonen er tændt. Kort beskrevet en mikrofon i en klasse for sig, der samtidig sikrer dig, at du trænger igennem med dine budskaber til dit publikum.

Det er naturligvis ikke uden grund, at Sennheiser SKM5200-II BK-L er anbefalelsesværdig og score højt på listen – det er både på baggrund af kundernes henvendelser og vores egne erfaringer, at mikrofonen fortjener de varmeste anbefalinger. Blandt andre Nicolaj Mogensen, som i sit daglige virke er professionel tryllekunstner, har givet mikrofonen topkarakter. For som han siger, er det underordnet om selskabet er 50 eller 500+ gæster, for mikrofonen kan bruges til begge dele og alt derimellem. 

Så er du på jagt efter en moderne, let indstillelig og simpel mikrofon, som er batteridrevet og holder gennem hele din karriere? Så tøv ikke et sekund med at kigge nærmere på Sennheiser SKM5200-II BK-L, for den bliver du glad for!

Skulle du mod forventning være utilfreds med produktet, dækker garantien fra købsdatoen i to år.