Så er vi kommet til et nyt år, og med hvert nyt år indebærer det at der kommer spændende nye tech nyheder. Hvis man bare går 20 eller 30 år tilbage, så ville det have været helt umuligt at se, hvor langt vi ville være kommet i dag, så for dælen hvor skal vi nyde at vi lever i en så spændende tid, fyldt med diverse vildeste gadgets og alt muligt andet spændende indenfor denne store og fede elektronik og tech verden, som vi lever i.

Hvorfor bliver 2019 så et spændende tech år tænker du måske nu? Det er der rigtig mange grunde til, der er rigtig mange trends, som I år vil vise sig at blive rigtig spændende. Og ikke mindst så vil Amazon formentligt snart åbne deres store porte til Danmark. Ja jeg ved at det ikke er hver dag man bør gå rundt og spå om sig med disse dommedags profetier, for det er helt sikkert sådan at mange Ecommerce deltagere har det lige nu.

Men nu kommer jeg til at snakke uden om det, som indlægget reelt kommer til at handle om. Lad os tage et kig på på nogle af de Techtrends, som vi kommer til at se i 2019.

Et spændende CES 2019 er netop overstået

Vi har netop fået overstået det årlige CES og hvor var der meget spændende at byde på. Du kan se en liste over nogle af de mange ting hos vores kammerater hos Verge. Ja, det var rigtig meget det blev til i år, og bl.a. kan nævnes nogle af disse ting:

  • Nye spændende smartphones med skærme der kan bøje!
  • Nye PCer der er hurtigere end aldrig før.
  • AI der kan komme i alt lige fra vores Støvsuger til vores tastatur – jep, det er nemlig rigtigt.
  • En masse andet omkring smarthomes og hvordan vi får hjem, der bliver smartere og smartere.

Nye Tests på siden

Det var alt for denne gang. I øvrigt, så har jeg netop fået sat en ny test op på siden. Denne gang drejer det sig om intet ringere end en af landets største test med powerbanks. Hvis du som mig også oplever at du løber rundt med en mobiltelefon, der ofte løber tør for strøm, når man er ude på Pokemo… nej altså, bare bruger sin mobil rigtig meget, så er dette helt sikkert en guide for dig.