Du er måske på udkig efter det helt rigtige program til dig og din virksomhed, hvor du kan klare bogholderiet let og problemfrit fremadrettet, men har set dig blind på de mange muligheder der dukker op online.

Regnskabspiloten skaber overblikket for dig

Det er der intet at sige til, for der findes mange muligheder for at anskaffe sig et regnskabsprogram online og det kan være virkelig svært at gennemskue ved første øjekast, hvad der egentlig passer netop til din virksomhed. Derfor har hjemmesiden https://regnskabspiloten.dk/ også valgt at gøre det lettere for dig at skabe et overblik.

Inde på hjemmesiden kan du hurtigt få oplyst hvad det koster dig hver måned at gøre brug af diverse programmer, hvilket er det første parameter vi alle normalt tager et kig på. Dernæst er der valgt at lave en yderligere uddybning af fordele og ulemper ved de forskellige muligheder du har dig.

Sammenhold din virksomheds behov med hvad der tilbydes

Der kan være tale om at du kan klare dig med de gratis udgaver, som nogle udbydere har til rådighed, men før du ved om det er tilfældet skal du gøre det op med dig selv, hvad din virksomhed har brug for og hvad den godt kan undlade. Det er nemlig de forskellige funktioner og services der koster.

Har du en lille virksomhed eller måske en forening, med få transaktioner, så kan det sagtens tænkes at du kan nøjes med den gratis udgave der kan hentes enten ved Billy eller hos Dinero.

Også brugervenligheden har meget at sige, når man skal vælge et nyt regnskabsprogram, og du kan her med fordel tjekke de små demoer ud, der ligger på hjemmesiden. Det er små video hvor du ser en skærm, som om du selv navigerede rundt inde i selve regnskabsprogrammet. Det kan godt være det sidste der skal til før du er klar til at tage stilling til dit valg.