Hvad er det mest spændende tech i 2019?

Dette spørgsmål er der mange svar til, og du vil ikke finde et der er rigtigt eller forkert, for der er mange svar og det er forskelligt fra person til person, og hvad de enkelte synes der er mest spændende at holde øje med. Dermed ikke sagt at det ikke er muligt at lave en gennemgang af nogle af de ting, som formentligt vil komme til at have en stor indflydelse på den måde vi betragter vores tech verden og dimser og gadgets på den dag i dag. Lad os tage et kig på, hvordan fremtiden kan komme til at se ud for lige præcis denne niche i år.

Hvis du ikke vil til at læse hele guiden igennem – selvom du altså burde tage dig tiden til det, så vil jeg anbefale at tage et kig på videoen fra Marques Brownlee, som du jo nok helt sikkert kan kende fra nogle af de mange videoer. Hvis man vil holde fingeren på puslen med anmeldelser og tests, så er denne gut vejen frem.

Nye smartphones

Nye smartphones kommer der hvert år. Hvad er den store deal så med det? Jo, det er der måske ikke ligefrem noget helt vildt stort ved i år, men noget af det som jo hvert år er spændende at følge med i, er jo hvordan og hvorledes de forskellige firmaer kan finde ud af at innovere mere og mere.

Før i tiden var det jo Apple, der ligesom ledte markedet for hvad en smartphone bør kunne, men der er ingen tvivl om, at jo længere og længere hen vi kommer, jo mindre fedt og spændende bliver det at følge med i hvad de render rundt og laver af forskellige ting. Det er der flere grunde til, og hvis vi skal begynde at analysere nogle af de mange faktorer, så ville det helt sikkert tage hele dagen. Du bør hvertfald bare huske dette: nemlig at det helt sikkert har noget med Steve Jobs at gøre. Man siger tit udtrykket at han ville v ende sig i graven, og det vil han med meget stor garanti, hvis han så hvordan at Apple bliver kørt og drejet på i dag af den kære Tim Cook.

Den lille notch forsvinder!

Den lille notch er der formentligt ikke nogle der vil savne. Jeg ved godt at den ikke er så træls, som man først antog og det er da heller ikke fordi at den er det store problem den dag i dag, for mit daglige mobil forbrug, og faktisk vil jeg gå så langt som til at sige at jeg er begyndt at holde af den lille sjover. Men det er nu kun en god ting, hvis man kan finde frem til løsninger, der kan få denne ting væk fra skærmen. Det som alle mobil producenterne, herunder både Huawei, Apple, Samsung, HTC og mange flere af de store mobilproducenter prøver at gøre lige for tiden er, at give os en oplevelse hvor det hele smelter sammen til en store skærm. Det har de prøvet at gøre, men de har bare gjort og tabt så meget ved at lave den lille bule ned i skærmen.

Det er selvfølgelig svært at komme udenom, men der må da være en vej! Det får vi helt sikkert at se i år.

Dit hjem bliver smartere

Dit hjem kommer til at blive en hel del smartere. Tag fx nogle af de mange mange smartspeakers der er kommet på markedet. Her kan bl.a nævnes Google Home og Amazon Echo for at fortælle om nogle af de mest populære.

Det hele bliver mere forbundet og det er også vores fjernsyn og lyset i stuerne, der vil blive mere inteligente i takt med at vi udvikler os hele tiden.