Er tech ved at gå i stå? Dette er et spørgsmål som man måske med god grund kan begynde at stille sig selv. Som den meget opmærksomme læser måske vil bide mærke i, så er det efterhånden længe siden at der er sket et stort spring indenfor vores verden. Det er faktisk helt tilbage til tiden med Steve Jobs og iPhonen at vi finder det, som nogle eksperter kalder et stort hop op i skala.

Altså med andre ord er det helt tilbage for over 10 år siden, at der skete en mindre revolution. Lige siden er det gået støt op af bakke – bevares da, men der er ikke kommet noget elektronik lige side, som virkelig har gået ind og gjort det, der så fint kaldes en disruption. Der har sket lidt her og der, men ikke det store.

Hvis man forstiller sig en trappe, så kan man snakke om, at det der er sket er at vi er fortsat op af trappen med små skridt, år for år for år, men der ikke kommet noget lige pludselig hvor vi har kunne tage et ekstra stort skridt op.

Nu skal vi ikke male fanden på væggen

Dog skal det heller ikke lyde trist det hele. For som sagt så går det stadig fremad. Og faktisk så tyder noget på at i år vil kunne gå hen og blive særdeles spændende. Primært fordi at teknologien lige nu bliver mere og mere spændende fordi chips og den slags bliver mulige at få ned i mindre og mindre pakker. Det betyder i øvrgit at sådan noget som fx smarthomes bliver lettere at have med at gøre, og det bliver mere og mere udbredt at integrere med the Internet of things, som det kaldes. Det er det fænomen, hvor alt er forbundet med internettet, og det betyder blandt andet at alt kan snakke med hinanden over nettet og det betyder også at du vil være i stand til at styre alt lige fra din lænestol til dit fjernsyn fra din mobil.