De fleste af os kan godt lide at have et godt sæt høretelefoner, der kan levere musik og lyd på den bedst mulige måde. Det er lige nu blevet et ekstra stort trend at de skal være uden ledninger. Dette kan være svært for producenterne at levere, da bluetooth teknologien, der ligger bag ikke altid er lige let at mestre. Dog er der mange der formår at gøre dette til UG, og det er lige præcis disse som vi har testet i vores helt nye test af de bedste hovedtelefoner på markedet som alle udmærker sig ved en lille men vigtig ting – De har ikke nogen ledninger og kan derfor betjenes uden at skulle have alt det besvær med ledninger, der kan vikle sig ind og ud om hinanden.

Den store fordel ved at have et headset uden ledninger, som er trådløst er netop at det giver en lettere og mere behagelig måde at betjene sine hørebøffer på. Nu skal man ikke først til at have stukket enden af ledningerne i sin mobiltelefonen eller hvad man nu bruger – man tager simpelthen bare de trådløse høretelefoner på, og uden videre så kan man tænde musikken for de to enheder har allerede registeret hinanden. Det er rigtig smart og en af de bærende grunde, og faktisk den primære grund til at de har slået så meget igennem på markedet på det seneste.

Se vores store test af de trådløse høretelefoner her.

Tre grunde til at købe nyt headset i år

Der er tre helt gode og reelt grunde til at du skal overveje at få et nyt sæt af disse hovedtelefoner i år. Der kan helt sikkert nævnes flere, men på stående fod så mener vi at disse helt klart er dem, der bør vægte højst når beslutningen skal tages om man skal have skiftet de gamle og slidte dimser man tager om ørene og som lige akkurat formår at spille musik ud, med nogle helt spritnye modeller, som kan sit kram!

De er billigere end før

De er billigere end før, og prisen falder stadig, men har ramt et bump. Det vil sige at man ikke kommer til at fortryde det, hvis man vælger at tage ud og købe et par modeller nu.

Stort udvalg

Der er et kæmpe kæmpe udvalg af nogle af de helt store navne. Man finder bl.a. Beats, SKullcandy, JBL og lignende.

Lyden bliver bare bedre

Lyden bliver bedre og bedre hele tiden og du vil blive overrasket hvis ikke du har prøvet et par helt nye i lang tid. Det vil være en positiv oplevelse, og du skal dog nok passe på, for når først du har prøvet dem, vil du jo nok bare have et nyt par!