Mangler du lidt inspirerende input til nye spil, som du kan udfordre dig selv med på PlayStation 4? Om du er til virtuelle krigsverdener eller adventurespil, multiplayer eller singleplayer, så kommer der her et par tips til udvidelse af din samling. PS4 er i skrivende stund nyeste skud på stammen inden for Sonys spillekonsoller, og derfor yder den fortræffelig hurtig load-hastighed, virkelighedstro grafik og skarpe billeder. Læs mere om PS4 her og lær mere om de forskellige varianter af både Pro- og Slimmodellen.

Call of Duty: Modern warfare

Hvad end du har spillet de foregående versioner eller ej, så ringer navnet ”Call of Duty” formentlig en klokke. De populære strategiske og medrivende krigsspil spillet i førsteperson har været på markedet i flere år, men den nyeste version er helt unik. Grafikken er boostet med avanceret fotogrammetri, mens lyssætning og lyd når helt nye og realistiske højder. Ting føles mere livagtige, når man spiller – for eksempel når man holder på sit skydevåben via. joysticket.

Glæd dig til mere komplicerede missioner for flere spillere, større krigsscener, nye bevægelsesmuligheder og intense Night-vision baner! 

Star Wars Jedi: Fallen order
Til glæde for såvel inkarnerede Star Wars fans som eventyrlige sjæle, har Respawn Entertainment lavet et hæsblæsende inter-galaktisk spil. Historien er medrivende og som spiller møder du et hav af venner, fjender og skøre væsener på din rejse. Som spiller skal du genopbygge jedi-ordenen og udvikle din evne til blandt andet lyssværdskampe, mens du går på opdagelse i en uddød civilisations hemmeligheder.

Bliv bjergtaget af flotte lokationer som skove og klipper og gør dig klar til at kæmpe mod uhyggelige monstre i dette succesfulde PS4 spil. Har du ikke den nyeste PS-version, så kig på Tilbudskongen.dk for gode og opdaterede tilbud. 

Grand Theft Auto V 

Den femte i rækken er bestemt ikke en mindre publikumssucces end de forrige. Der er noget befriende over at kaste sig ud i en fiktiv verden af lovløshed i storbyen, hvor alt er tilladt. I plottet skal en bankrøver, en svindler og en psykopat på rov for at stige i graderne i den store kriminelle underverden. GTA er ultimativ eskapisme, hvor der er lagt op til vilde biljagter i lækre køretøjer, motorcykler og helikoptere.

Alle uetiske kneb gælder i denne spilserie, hvor du kommer fremad i spillet ved at avancere inden for farlig våbenteknologi, bryde færdselsreglerne og slå folk ihjel. Både scener og grafik er opdateret i denne nye GTA-udgave.

Crash Bandicoot N. Sane

Mange har kastet deres spilkærlighed på Crash karakteren – et fiktivt og frækt pungdyr som skal redde verden fra ondskab ved at gennemføre baner. I denne PS4-udgave er det ikke kun Crash, der skal suse afsted på motorcykler og flygte fra store rullende sten. Hans søster Coco er med på eventyret, og spillet foregår i et dejligt børnevenligt univers med udfordringer for voksne gamere. N. Sane trilogien indeholder tre spil, hvor man skal kæmpe mod den onde Dr. Neo Cortex. 

PS4-spillet indeholder flottere scener og flere muligheder for at bevæge sig fleksibelt med hop, snurren og fald, når man styrer.