Står du og skal have ny computer og har overvejet om det denne gang kunne være en ide at købe en af de relativt nye Chromebooks? Så er du helt sikkert ikke alene og det er lige netop det vi har lavet denne udførlige guide til. I denne guide om Chromebook test der vil du blive hold i hånden så langt som muligt, så du kan finde lige præcis den chromebook der er den rette for dig.

Der er mange der bliver testet, og hvis man ikke får hjælp udefra, så kan det virke som lidt af en vand at komme i gennem, eller et større hav hvor mulighederne kan føles uendelige. Dette er selvfølgelig ikke tilfældet, men det skader ikke at få noget hjælp. Der er dog en række ting, du kan tænke på før du køber den.

Er prisen vigtig

Er prisen vigtig for dig. En af de helt store forcer ved en chromebook er netop at prisen er presset helt i bund. Det skyldes blandt andet at indmaden i maskinen er holdt til det absolutte minimum da den netop prøver at udnytte det som vi kalder at internettet begynder at spille en større og større rolle, og derfor gemmer den flere og flere ting i skyen. Det har den betydning at prisen altså er billigere end hvad man kunne forvente og det er en stor fordel for mange.

Dog vil man stadig opleve at priserne kan svinge for disse computere og det kan derfor stadig betale sig at prøve at tænke over, hvad det er for et budget man har med at gøre. Hvis man ved med sig selv fra starten af, at man ikke vil give mindre eller måske mere end et bestemt beløb så udnyt det med det samme. På den måde gør du jagten lettere for dig selv.