Der er mange store brands som vi glæder os til at se mere til, og så er der brands som vi mener ikke har klaret sig så godt på det sidste, og som vi bestemt håber formår at komme ind i kampen igen. Vi skal altid huske på, at det kun er som os for forbrugernes side en positiv ting, at der er konkurrence i markedet, og det nytter ikke noget at man hader et bestemt mærke bare fordi man mener at de tager overpriser. Her er det selvfølgelig Apple jeg referere til og skønt der kan være noget om snakken, så må man også give dem den rette og nødvendige anderkendelse for, at det faktisk var dem og kun dem, der satte gang i rigtig mange forskellige revolutioner indenfor denne verden.

Er Apple ved at gå af mode?

Men man kan dog spørge sig selv om Apple i virkeligheden er ved at gå af mode. Er denne gigant ved at falde ned fra toppen af bjerget som det har siddet tungt på længe. Det kan være svært at svare på, og jeg har bestemt ikke noget svar til det. Dog er det værd at tænke mere over, for der er ingen tvivl om, at det ikke har gået så godt for dem som det før er gået.

En af grundene til det som jeg helt sikkert tror har haft en indvirkning er at de har sat priserne helt sindsygt op for mange af deres gadgets. Tag bare et kig på deres iPhones som er steget til prisen der lyder på hele 10.000 danske kroner. Det er en helt grotesk pris og skønt at de er kendt for at lev hardware og software der spiller sammen og går op i en højere enhed, så er det ikke sikkert at det er den rette vej de går.

Kineserne kommer!

Der er også mange, der spørger sig selv om kineserne kommer og overtager markedet. Før i tiden var det amerikanerne med Apple og Microsoft, men nu ser det ud til at der er nye og andre boller på suppen. Nu er det mærker som Huawei og andre kinesisk lydende navne som i den grad begynder at dominere. Selv Samsung er begyndt at blive bange for hvad disse nye mærker kan stille op og det bliver spændende at se hvordan det ser ud om bare et par år fra nu.

Sikkert og vist er det, at det er en spændende tid vi går i møde, hvor der hele tiden sker forbedringer, og det kan derfor ikke undre nogle at jeg især glæder mig til at se, hvad der sker. Det er ikke kun indenfor smartphone området men indenfor det hele. Både tablets og computere har mulighed for at ske en masse indenfor.