Hvis nu du kun måtte købe et stykke elektronik, hvad skulle det så helt præcist være? Det er et spørgsmål som man kan ligge og fundere over inden man skal i seng, for det er lidt sjovt at tænke over. I en verden hvor vi er blevet så afhængige som vi nu engang er af elektronik og tech, hvad ville man så stille op, hvis man lige pludselig fik at vide, at man kunne måtte købe et stykke mere!

Køb det, der betyder noget for dig

Jeg ved godt hvad jeg ville købe, men før jeg kommer med mit svar, så kunne jeg godt tænke mig, at du tænker lidt over det. Tænk først og fremmest over hvad der betyder mest for dig. hvis du er typen, der ikke kan undvære en god neetflix film i ny og næ, så kan det selvfølgelig være at det er fjernsynet man skal vælge, men er du derimod typen, der ikke kan leve i bare 5 minutter, uden at skulle kigge ned på din telefon for at se om der er kommet nogle nye opdateringer på fx Facebook siden du kiggede derned sidste gang, så er det måske her du skal lægge ind penge.

Tænk over hvad du har mest behov for

I samme linie, så hjælper det altid at tænke hvad du har mest behov for i forhold til dit daglige liv. Jo, det er rigtigt at det er rart at have et fjernsyn, hvor man kan se tv når man kommer hjem fra arbejde, men man skal også tænke over om det ikke kan betale sig at gøre lidt ekstra ud af at købe noget, der holder lidt længere som eksempelvis en computer. Her kan man samtidig lave lidt ekstra, og faktisk også arbejde.

Hvis du er helt på bar bund, så kan jeg sige så meget som, at jeg ville vælge sidstenævnte. En computer er klart det stykke hardware som jeg ville vælge i tilfælde af at følgende scenarie blev til en virkelighed. Her har man hele pakken, og skønt en smartphone også ville være en ide at vælge, så stikker den ikke en bærbar computer.