Denne artikel er sponsoreret.

Om man er fan af teknologi eller ej, er det ikke til at komme udenom, at den fylder mere og mere i vores samfund. Derfor er det vigtigt ikke at undgå teknologien i sin hverdag, men i stedet forsøge at omfavne den. Det kan godt betale sig at blive venner med de digitale løsninger – men hvor skal man starte?

Hos Atea tilbyder de bl.a. programmer, platforme og digitale løsninger, som er til for at gøre livet nemmere. De åbner muligheden for at udføre opgaver på nye og mere effektive måder. De kan give et overblik, der førhen har været helt umuligt at opnå, og de kan automatisere mange opgaver, der før har krævet mange ressourcer. De rigtige IT-løsninger kan hjælpe os, både i vores fritid og arbejdsliv. 

Brug skyen med de cloudbaserede løsninger 

Skyen eller “cloud” kan måske godt lyde som et diffust begreb. Programmer og filer, der eksisterer i skyen, ligger ikke på en fysisk enhed – udover udviklerens server, som brugeren naturligvis ikke har adgang til. Derfor kan det virke mærkeligt, at man betaler for noget, man ikke har noget fysisk bevis på.

Men cloudtjenester og -løsninger kan være en stor hjælp for både virksomheder og privatpersoner, og det kan derfor godt betale sig at stifte et lidt nærmere bekendtskab med dem. For virksomheder kan Microsoft 365 e3 være et godt værktøj. Dette er en cloudbaseret programpakke, der gør det nemt for virksomheder at fordele licenser mellem flere medarbejdere. Udover de mange IT-muligheder, er der også stor fokus på IT-sikkerhed med en Microsoft 365 E3-løsning. 

Find den bedste Microsoft 365 e3 pris og kom i gang med at udnytte fordelene til din virksomhed. Hvis du er i tvivl om hvor du skal starte, er der altid hjælp at hente. Så kan du tage fat i en specialist fra Atea og få gode råd til hvordan du og din virksomhed får mest muligt ud af Microsoft 365 E3.

Brug digitale platforme i hverdagen

Digitale platforme har mange formål, og de bruges ikke kun i arbejdsmæssige sammenhænge. Du kender måske Dropbox, iCloud eller OneDrive. Disse tre er alle digitale platforme, der kører på samme cloudbaserede principper som Microsoft opererer med. På den måde er platformene med til at optimere og effektivisere vores hverdag.

Et andet eksempel er prismatchsider. Du har sikkert handlet online før, og derved hurtigt opdaget, at prisen for samme produkt kan variere fra udbyder til udbyder. Måske den ene forhandler kører et særligt tilbud denne uge, eller tingene generelt er dyrere hos den anden forhandler. Det kan dog være tidskrævende at skulle tjekke hver eneste webshop, for til sidst at finde den bedste pris.

Mange produkter – fysiske eller ej – kan søges efter på sammenligningssider. Her vil du få et hurtigt overblik over, hvilke virksomheder der forhandler dette produkt, og hvilke priser de tilbyder. Det gør det langt nemmere for dig at finde den bedste pris. Det er også en digital platform, som fungerer som hjælpemiddel i din hverdag.