Så har vi netop færdiggjort den næste test af et stykke hardware som de fleste af os før eller siden har stået og haft gevaldig meget brug for.

Det er nemlig en powerbank, vi snakker om. Du kan se vores store test af powerbanks her. En powerbank er genialt hvis du ofte oplever at du er ude og købe ind eller ude og gå i naturen eller måske på ferie og oplever at din telefon lige pludselig lyser rødt og i værste fald går ud fordi strømmen er løbet ud af mobilen. Det kan ske for os allesammen og det er lige præcis i de situationer at en powerbank er genial.

Køb den rigtige powerbank til dig

Før du farer ud og køber en powerbank til dig selv, så er det vigtigt at du tænker dig om en ekstra gang, så du kan være sikker på at du finder den powerbank der er helt rigtig for dig. Der er mange ting du kan tænke over, og det vigtigste er at du får et overblik over de mange muligheder, der findes på markedet. For der er rigtig rigtig mange skulle jeg lige hilse og sige!

Når du har kigget i vores test så kan du tænke lidt over hvad dit budget lyder på. Der er mange powerbanks der ligger i den billige ende, og det er da også muligt at finde en til under 100 kroner mener det er ikke noget ved, hvis den ikke opfylder nogle af de behov som man vil stille til den. Hvis man gerne vil have en powerbank, der kan holde til nogle tæv, så tænk over disse ting:

  • Hvor holdbar er powerbanken. Som man kan se i testen så er der stor forskel på de enkelte enheder og hvad de går ud på, eller med andre ord, hvad de prøver at gøre bedre end konkurrencen. Et par af dem der prøver at gøre det ekstra godt på holdbarheden kommer rigtig langt, og det er derfor det fortrukne valg for dem, der ved at de ikke vil have en powerbank, der er alt for skrøbelig.
  • Design er også vigtigt for mange, men det er spørgsmålet om det er et pænt design, man bør gå efter eller blot måske vil prøve at få anskaffet sig en som ikke går ned på nogle af delene.