Kan du virkelig være helt sikker på, hvem der ringer på døren? Det rigtige svaret er nej. Man kan aldrig være sikker på, at dem der ringer på er den de siger de er, og derfor er det en god ide at anskaffe sig en dørtelefon med video. Her kan du læse mere om, hvorfor det er så smart. 

Bliv tryg i dit eget hjem

Der er mange der ikke føler sig trygge i sit eget hjem. Hovedårsagen til dette handler i stor grad om indbrud, men der er også mange der føler sig utrygge når de selv er hjemme. Når vi ikke er hjemme, er da indbrudstyver gerne slår til, men det er dermed ikke sagt, at det kan komme uvedkomne når du befinder dig i dit eget hjem. Det kræver dog, at du slipper dem ind. Man kan jo i virkeligheden udgive sig for at være hvem som helst når man ringer på. Der er flere grunde til, at man slipper nogen ind, som man ikke kender.

Vi slipper gerne postbuddet ind, der kommer med pakker der skal signeres for, og reklamer og aviser plejer også at ringe på, for at blive sluppet ind. Alt en uvelkommen gæst skal gøre, er at udgive sig for at have et ærinde. Det er nemt når man kun kan høre personen der ringer på, og man i princippet kan udgive sig for, at være hvem som helst.

Løsningen er dørtelefon med video

Med en ny dørtelefon med video, kan du meget nemmere få bekræftet at dem der ringer på er den de siger at de er. En dørtelefon med video lader dig se den person der ringer på, og du kan også bede om at se ID, inden du slipper personen ind. Det er bedre at være sikker, end at spørge for meget, og dørtelefon med video giver helt klart en ekstra sikkerhed. På den måde slipper man ikke uvedkommende ind, hverken hos dig, eller i opgangen til dine naboer.