Velkommen til den store Powerbank test 2019. I denne test har vi testet og dannet et overblik for dig som forbruger for at kunne finde den bedste powerbank til lige netop dine behov.

Powerbank scenen er stor og der er rigtig mange muligheder når man skal ud og købe udstyret, der sikre at man ikke kommer til at løbe tør for strøm når man er ude at fange pokemoner – eller hvad man nu ellers bruge sin lille nye powerbank til;) Den er i øvrigt perfekt ude på rejsen, hvor det af gode grunde ikke er altid at man har mulighed for at komme i nærheden af en stikkontakt, så man kan få fyldt sit batteri op på sin smartphone.

Find de bedste og billigste Powerbanks (2019)

Her har vi samlet de bedste powerbanks, som kan købet lige nu. For dem, som vi ikke har haft mulighed for at teste selv, så er der blevet lokaliseret og fundet meninger og vurderinger fra andre af de mest anderkendte tech sites. Dette vil man kunne læse mere om nederst i testen, hvor man vil kunne se hvordan disse er blevet vurderet og hvilke test-kilder, der er blevet benyttet i denne test.

 


1. Vooni POWER Bank Stone

vooni power bank stone

Køb billigt på Coolstuff.dk

“Sten”-designet som Vooni bl.a. fremviser her er blevet ret så populært og det er da ikke svært at se hvorfor. Med dens bløde og runde kanter så skiller den sig markant og ret så meget ud fra mange af sine konkurrenter, der også kan findes på powerbank markedet. Denne powerbank beviser om noget, at design sagtens kan gøres pænere uden at gå ned på funktionerne. Farverne er også rare at kigge på med forskellige blålige og grå nuancer, der fint pynter overfladen. Dette minder på ingen måde om en almindelig powerbank, nærmere en lille gadget, som man rent faktisk har lyst til at bære rundt på.

I øvrigt er denne også testvinder hos bl.a. Politikken og Verge for at nævne et par. Den har altså fået flotte scores over hele linjen og kan derfor snildt anbefales!

Vooni Powerbanken kommer i to forskellige størrelser. Den kommer i en model til 159.- godt og vel og en større model, der tilsvarende stiger i pris til godt og vel 270.- kr. Dette er en god ide, da det giver den enkelte forbruger mulighed for at finde frem til lige nøjagtig

Disse to modeller har selvfølgelig forskellige specifikationer. Primært er det kapaciteten, der variere og hvor hurtigt de kan lade ens mobil op.

Den lille model:
Den lille model vejer omkring 123 gram, er relativt lille og ligger godt og trygt i håndfladen. Dens ru overflade gør at man aldrig er bange for at tabe den, og modsat andre af de større powerbanks, så ligger den naturligt og godt i hånden. Den udmærker sig ved at have en kapacitet på 5200 mAh og så et output på 1A. Når vi siger “udmærker” sig ved dette, så kan det måske lyde forkert, da dette er i den meget lave ende af skalaen for powerbanks, og derfor vil den for mange blive kategoriseret som en powerbank, der mest er ment til den absolutte nødsituation. Dette er dog for mange ikke en skidt ting, da det jo netop er formålet med en powerbank, men man skal dog ikke forvente at telefonen kan få strøm fra denne over mange ladninger.

Den store model:
Den store model vejer selvfølgelig lidt mere end sin lillebror og dens vægt ligger på 244 gram. Dens størrelse er også forøget en lille smule af denne grund, men dog uden at det har nogen indvirkning på, hvor godt og naturligt den ligger, når man holder om den. Rent specifiktmæssigt så har den en kapacitet på godt og vel 10400 mAh, et out på 2.1a og hvad det helt konkret betyder for dig så er det selvfølgelig at denne er i stand til at oplade din iPhone eller smartphone flere gange i streg før den selv skal oplades igen. Den er i øvrigt også en hel del hurtigere til at lade telefonen op.

Det kan vi lide ved denne powerbank:
Der er rigtig meget at holde af ved denne lille og fine powerbank. Ikke mindst så har den en kæmpe gadget-faktor hvilket gør at den er en attraktiv lille gadget at have til samlingen, og derudover så er den ekstremt flot at kigge på, den kommer i to forskellige størrelser, og så er fungerer den upåklageligt.

Køb hos Coolstuff.com

 


2. GreyLime Power owl powerbank

En charmerende powerbank, der holder længe!

greylime-power-owl-powerbank

Køb billigt på Coolshop

Her kommer en powerbank fra det danske firma, Greylime. Greylime har lavet flere charmenrede powerbanks gennem tiderne, men denne må siges at tage prisen. Formet som en lille ugle er denne powerbank et rigtig charmernede bud på en god og solid powerbank, der holder strøm længe.

I forhold til kapaciteten så klarer denne powerbank sig også særdeles flot. Med en fuld opladning, så kan denne powerbank oplade din iPhone eller smartphone op til ca 3 gange. En anden smart feature som denne powerbank har er, at den indeholder to USB porte. Det vil sige at den kan oplade ikke bare én, men op til to smartphones samtidig – så hvis man har en ven eller veninde, der også er ved at løbe tør for strøm, så kan man nemt oplade begge på samme tid!

Køb billigt på Coolshop.dk


3. iWalk Extreme Trio powerbank

iWalk Extreme Trio

Køb billigt på Wupti.com

Set til 200 kr.

Denne powerbank går frem for alt ind for at den skal være praktisk. Den skiller sig ud fra mængden af mange af de andre powerbanks ved selv at indeholde kabler, således at man ikke selv skal til at have disse med sig. En rigtig smart feature og den indeholder både et lightning kabel til iPhone brugerne og et Micro USB kabel til dem med Android telefoner.

Dette gør som sagt at det er en rigtig smart og praktisk powerbank, da man ikke selv skal have ledningerne til at flyde rundt, hvilket hurtigt kan blive et rod. Den er testvinder hos mange af de store tech magasiner, og den har bl.a. fået den højeste score hos TechRadar, EB.dk, og Mobil.nu.

Tekniske specs:
Vægten på denne powerbank er på 224 gram, og mens at dette er i den tunge ende, så føler man ikke at den er for tung, og man føler derimod nærmere at den har et design, der er holdbart og stabilt. Denne powerbank ligger i den helt klart pæne ende af listen, når det kommer til kapacitet i forhold til at kunne oplade telefonen. Den indeholder en kapacitet på 10.000 mAh, og det svarer altså med andre ord til at kunne oplade sin telefon mellem 3-4 gange, før powerbanken selv er løbet tør.

Det kan vi lide ved denne powerbank:
Der er ingen tvivl om at dette er en powerbank der er sin pris værd. Det er altid dejligt at se et stykke elektronik, der selv innoverer og prøver at gøre det så let for forbrugeren som muligt. Det har denne formået ved selv at inkludere kablerne så man ikke selv skal til at inkludere dem – super smart!

Køs hos Wupti.com

 

 


4. Basues Bracket Powerbank Trådløs

Testens mest spændende powerbank, med masser af nyttige features og trådløs opladning

baseus-bracket--powerbank

Køb billigt på Coolshop

En ekstremt nyttig powerbank, der byder på rigtig mange gode og nyttige features.

Først og fremmest så oplader denne powerbank telefonen helt trådløst. Det vil sige at man blot behøver at lægge sin smartphone ovenpå powerbanken og dernæst begynder den helt automatisk at oplade den. Der er selvfølgelig mulighed for også at oplade telefonen med kabel, hvis dette er mere praktisk.

baseus-bracket powerbank2Derudover så kommer denne powerbank også med en enormt smart feature, som ingen af de andre powerbanks har – man kan nemlig benytte sig af denne som stativ. Se på nederste billede i højre hjørne på billedet herover. Man kan oplade sin iPhone eller smartphone samtidig med at man bruger powerbanken som stativ så man eksempelvis kan se en god film eller serie fra Netflix.

 

Køb billigt på Coolshop.dk

 


5. Anker Powercore+ Powerbank

anker powercore

Her kommer en lille fiks powerbank. Og med lille mener vi det – den er meget lille i størrelse og det betyder altså at den faktisk kun er på størrelse med et spil kort. Det er ikke stort, og trods størrelsen så har denne stadig en masse ting at byde på i forhold til kapacitet. Den indeholder en række teknologier, der sikre at den altid tilpasses den tilsluttede enhed, således at det altid går meget snappy med det, der skal oplades.

Rent teknisk så indeholder Anker Powercore+ 10.050 mAh og det er altså en pæn slat når man tager den lille størrelse med i betragtningen.

Det kan vi lide ved denne powerbank:
Dens lille størrelse får helt klart denne powerbank til at skille sig ud, og den er altid nem at have med i lommen. Derudover er dens indbyggede teknologier, der gør opladningen af telefonen så nem som mulig rigtig lækker at have med at gøre, og man en opladning går altid snappy.

Køb hos Wupti.com


6. Powerbank test: TP-Link TI

TP-Link TI

Vi er kommet til testens næste powerbank og her finder vi en powerbank, der som nogle af de andre testede enheder også formår at kombinere det hele i en rigtig fin pakke. Denne powerbank har blot én USB udgang, men det er nu også mere end rigeligt. I alle tests score den konsekvent højt på alle de vigtige parametre, og det gælder bl.a. for designet, vægten, prisen, funktionalitet og nok vigtigst af alt kapacitet.

Den præsterer flot, og selvom den er lille så skal man ikke undervurdere hvad den byder på under overfladen. Den har en kapacitet på omkring 7000 mAh og det betyder at den vil kunne presses til at levere 2-3 fulde opladninger til ens telefon. Desuden så har denne en smart feature, hvor man nemt kan se hvor meget batteri, der er inkluderet på enheden. Den har et par små LED lys, som lyser tilsvarende til hvor fyldt med strøm den er opladt.

Det kan vi lide ved denne powerbank:
Der er meget at holde af ved denne powerbank, primært dens smukke design, måden man kan se batteriet på, og så at den hurtigt at genopladt igen.

Køb hos Wupti.com

 


7. Poweradd Apollo 2

poweradd apollo 2

Her kommer vi til powerbanken for naturelskeren, ham eller hende der nyder lange vandreture eller ofte tager på hiking i bjerge. Og hvorfor så det? Jo, den er først og fremmest meget praktisk bygget sammen, og man føler at der skal meget til, før denne powerbank ikke kan klare mosten. Det, som dog får denne powerbank til at skille sig aller mest ud fra sine andre enheder fra konkurrencen er dog muligheden for at kunne oplade denne med solceller. Den oplades altså med andre ord så snart at solen skinner ned på den, og det er lige netop af den grund at den er perfekt til naturen.
Dette er selvfølgelig ikke den eneste måde at oplade den på, så du behøver ikke at være nervøs om vinteren, når solen har gemt sig væk. Den kan oplades på almindelig vis med en USB indgang.

Prismæssigt ligger denne i midten mellem mange af de andre og den er set til lige omkring 300 kr. hos mange af forhandlerne.

Tekniske specifikationer:
Denne powerbank kommer med et batteri på 10.000 mAh og to USB porte. Den bejer 266 gram og ligger dermed i den tungere ende, dog uden at det bliver for meget eller for tungt.

Det kan vi lide ved denne powerbank:
Den passer perfekt til dem, der holder af at være udenfor og nyde naturen og derudover er den praktiks sat sammen, så man føler man står med et stabilt og holdbart produkt i hånden.

Køb hos Wupti.com


8. Sandberg Waterproof

powerbank waterproof

Så er vi kommet til testens sidste deltager. Den forgående powerbank blev rost for at være et praktisk stykke hardware, som var god fordi den føltes holdbar, men det er dog ikke noget at regne mod Sandberg Waterproof powerbank, da denne er ligeglad med alt, hvad der har noget med design at gøre, og går derimod ind for at powerbanken skal være så hårdfør som mulig.

Og det må man sige de lykkedes med! Denne føles ekstremt holdbar, og som navnet antyder så er den helt vandtæt. Den er altså perfekt til forbrugeren, der ved med sig selv at powerbank skal kunne klare at komme ud i de fleste forhold. Hvis vi skal blive lidt mere nørdede omkring denne powerbank så er den IP67 certificeret og det betyder at den i praksis er både vand og støvafvisende.

Tekniske specifikationer:
Den har en kapacitet på 6000 mAh og en vægt på lige godt og vel 160 gram. Den har en måler til batteriet, så man hele tiden har overblik over hvor meget batteri den indeholder.

Det kan vi lide ved denne powerbank:
En powerbank, der er perfekt til udendørs brug og generelt en powerbank, som man ALTID vil kunne sætte sin lid til på grund af det robuste og stabile design.

Køs hos Wupti.com


9. GB Powerbank Cobra

powerbank cobra

Dette er en af de mindre gode i denne test, men den har stadig nogle fordele, hvis man kan lide en stabil powerbank, som er neutral i sit design. Den er ikke prangende når det kommer hastigheden at lade mobilen op med, men lad os først snakke en smule om designet.

Det første man kommer til at tænke på, når man ser dette stykke hardware er uden tvivl mange af de gamle computere fra 90erne som var bygget i holdbart men mildest talt ikke kønt materiale. Denne powerbank har det samme finish som disse computere fra dengang, og skønt den ikke er den kønneste i flokken, så kan man dog godt føle at den er bygget solidt og man behøver derfor ikke at være bange for at tabe den. Størrelsesmæssigt er det dog ikke noget smart valg af design, da den føles upraktisk og den er lige akkurat ikke stor nok til, at den føles rar at have i lommen, og med dens ikke så afrundede kanter så kan det ikke anbefales at bære den rundt på denne måde.

I vores test af denne powerbank, der kan vi konkludere at den vil holde til godt og med ca fire opladninger for en smartphone. Det betyder altså at når denne powerbank er helt og aldeles opladt, så vil den kunne fylde en tilsvarende smartphone fire gange, før denne skal oplades igen. Det er et flot resultat men det er ikke blandt de bedste i testen her.

Det kan vi lide ved denne powerbank: Den er robust, og så kan den oplade din smartphone et par gange, hvilket er i den pæne ende.

Køb hos Powerbanken.dk.


Hvorfor købe en Powerbank?

De fleste ved allerede hvad en powerbank er – det er som bekendt en lille forlængelse af vores smartphone i den forstand at den kan oplade smartphonen, hvis denne er ved at løbe tør for batteri. Der er mange situationer, hvor dette er ekstremt vigtigt og de fleste af os har formentligt oplevet at være på ferie eller lignende for telefonen lige pludselig kan begynde at vise rødt batteri i toppen af hjørnet, og hvor det samtidig kan være ret så svært at finde en stikkontakt – for ikke at sige en stikkontakt, der er ledig!

En Powerbank bruges for det meste ikke i det daglige, da man her har mulighed for at kunne komme til en stikkontakt og en oplader ret så hurtigt og fleksibelt. Dog er det ikke alle, der har mulighed for dette, og uanset hvad, så er det altid hurtigt at benytte sig af en powerbank så man hurtigt og sikkert kan få opladt sin smartphone på farten.

Hvad skal du tænke over før køb?

Når man skal ud og købe sin powerbank, så er der en række faktorer, der kan spille ind, og man bør i al fald lige danne sig et overblik over hvad der gør en god powerbank god, og hvad man skal kigge på for at finde den powerbank, der passer bedst for ens helt egne behov.

Strømkapacitet for batteriet
Dette er en metric, der oftest er skrevet i mAh. Hvad dette helt præcist betyder vil vi ikke komme nærmere ind på her, men det vigtige er for dig som forbruger at jo højere dette tal er, jo mere batteri vil der kunne være i Powerbanken og jo flere gange vil du kunne oplade din smartphone fuldt ud, før du er nødsaget til at oplade denne igen.

For de fleste forbrugere er der rigeligt med en powerbank, der indeholder +5000 mAh, da dette betyder at den kan oplade ens telefon helt op hvertfald én gang.

Output for Powerbank
En Powerbanks udgang fortæller noget om, hvor hurtigt den kan oplade telefonen op. Det betyder ligeledes hvor mange udgange der er på powerbanken. Hvis du kun er en enkelt person, der skal gøre brug af powerbanken, så vil du opleve at dette ikke har den store indvirkning, men hvis man er flere personer, der samtidig gerne vil kunne oplade telefonen så er mindst to udgange som regel at fortrække.

Designet af Powerbank
Som man kan se i de mange tests herover så er designet meget forskelligt fra powerbank til powerbank. Design er selvfølgelig en smagssag, men der er ingen tvivl om, at der er nogle af de powerbanks herover, der er pænere end andre og derfor skal man gøre op med sig selv om man vil gå efter en powerbank der er flot, eller man vil gå efter en powerbank som blot er praktisk.

Find den bedste powerbank, der passer dig

Uanset hvad, så ønsker vi dig hvertfald held og lykke på din videre powerbank færd. Der er mange powerbanks at vælge imellem, men hvis du tager nogle af de overstående faktorer og parametre med i dine overvejelser, så er der ingen tvivl om at du hurtigt vil finde frem til lige netop den powerbank som er bedst for lige præcis dine behov.

Hvilke faktorer dømmes ud fra

I denne test har vi prøvet at danne et overblik over hvad den bedste powerbank er ud fra en række faktorer. Det er bl.a. ud fra følgende kriterier at disse powerbanks er blevet bedømt:

  • Design og funktionalitet. Som man vil kunne se så svinger designet ekstremt meget i disse test. Der er alt lige fra helt almindelige og grå og sorte små bokse, der indeholder strøm. Nogle vil måske kalde disse kedelige, og derfor er der også andre og mere spændende alternativer, som fx den lille Vooni Power Stone. Andre er mere praktiske og fx vil man også kunne finde en, der kører på solenergi som den, der hedder Poweradd Apollo.
  • kapacitet. Hvor meget strøm kan powerbanken indeholde, og hvor lang tid tager det af oplade powerbanken fra den er løbet helt tør til den er fuldt opladt igen. Dette kan variere meget fra powerbank til powerbank og er derfor en vigtig faktor, når man skal ud og finde den powerbank, der er den rette.
  • Output eller udgang. Dette er også meget vigtigt og det betegner hvor mange porte at den lille enhed har, og så siger det lidt om, hvor hurtigt at powerbanken kan smide strøm fra sig selv over til telefonen. Dette er ligeledes af stor vigtighed, for det kan faktisk ske at man risikere at komme ud for en powerbank, som ikke er i stand til at oplade telefonen ligeså hurtigt som telefonen bruger og udnytter sig eget strøm. Det betyder altså i praktisk at selvom telefonen er i fuld gang med at blive opladt så taber og mister den stadig strøm og vil til sidst gå ud. Det er surt, hvis du spørger mig, og derfor er dettte også vigtigt at have med i sine overvejelser.
  • Prisen. Prisen er jo for mange nok det vigtigste, og ofte det, der i sidste ende afgører, hvilken powerbank, der skal erhverves. Det kan dog ikke komme bag på nogle af der for andre også har mange andre ting at sige end bare prisen, så hele den test er en stor måde at finde frem til den bedste powerbank med alle disse ting, taget i betragning.

Kilder

Til at udarbejde denne test har det været nødvendigt at kigge på testresultater fra andre sider, for at finde frem til de modeller, der generelt klarer sig bedst i test. Herunder kan findes en liste af de sider, der er blevet brugt til dette formål.

Det har været vigtigt at prøve så vidt det var muligt at få resultater fra både danske og udenlandske testsider.

Techradar

Techradar er en af de største sider overhovedet, når det kommer til nyheder og anmeldelser af produkter indenfor elektronik og gadgets nichen. Det er en side der bliver læst af brugere over hele verden, og de har utrolig mange nyttige guides. I denne test har de forsøgt at kigge på de bedste powerbank og dernæst givet dem en rangering, så man hurtigt og simplelt kan finde frem til den powerbank, der passer ens behov bedst. Det besværlige ved at følge denne test som dansk forbruger er, at mange af de powerbanks, der bliver gennemgået ikke kan findes på det danske markede.

PCWorld

PCWorld er ligeledes et kendt magasin indenfor elektronik. Det er et site, der ofte laver tests for at finde de bedste produkter indenfor en given kategori, og det gode ved siden er, at de ofte altid er helt up to date, så man kan regne med at det er det bedste produkt man finder på markedet. Derudover så er det også en af de sider, der er hurtigst til at skrive om nyheder og lignende. Hvis man er den mindste smule elektronik interesseret så er det en side, der helt klart kan anbefales at følge med på.

Hvornår er en powerbank en god ide?

Der er enormt mange scenarier, man kan komme ud for, hvor det vil være en god ide at have medbragt en lille powerbank, der kan sikre at man ikke løber tør for batteri på sin smartphone.

Den primære grund til at en powerbank kan være helt uundværlig er selvfølgelig den – til tider lidt triste, sandhed at vi er blevet enormt afhængige af vores smartphones. Der går nok ikke mere end et par minutter gennem en hel dag mellem at man tager sin smartphone frem og kigger sit feed igennem på Facebook eller lige checker op på, hvem der lige sendte en et snap. Derudover så er vores smartphone blevet proppet med efterhånden så mange muligheder, at man har adgang til en lille supercomputer direkte i sin lomme, og med den i sin hånd har man adgang til stort set alle værktøjer med bare et par swipes med fingeren.

Ligeledes kan man proppe telefonen med underholdning som fx spil, film og serier, og det betyder at hvis man fx er på vej på den kedelige togtur enten til og fra arbejde eller måske skal pendle til skolen, der ligger langt væk, så er det vigtigt at batteriet kan holde til, at man bruger sin smartphone på alle tænkelige måder. De fleste har nok været ude for, at man har været igang med noget ekstremt vigtigt på sin smartphone eller iPhone, og lige pludselig er der sket noget, således at batteriet er løbet og tør og ud af det blå så slukker telefonen. Det er en følelse, der mildest talt ikke er sjov, og derfor er en powerbank altid en god ide, hvis man vil undgå at støde ind i netop dette scenarie.

En powerbank på ferien

En powerbank kan især være en investering, man bliver meget meget glad for, hvis man snart skal på ferie. På ferien vil man opleve, at der er mange steder, hvor det kan være meget svært at finde et sted at oplade sin mobiltelefon.
Det kan være man går og hiker oppe i bjergene eller det kan være man er på et spændende museum. Uanset hvad, så er det langt fra altid at man vil kunne finde en stikkontakt tæt derved. Og selvom man risikere at finde en, så er det ofte at den er optaget – muligvis af en anden person, der sidder og oplader sin telefon.

Derfor kan en powerbank være en lifesaver på ferien. På ferien vil man da også opleve at det er ekstra nyttigt at have en powerbank med, for her kan det være at man bruger telefonen til at tage billeder og måske se en film på køreturen og det er især noget, der dræner batteriet på ens telefon meget hurtigt.

På togturen

Når man er på togtur er det også en god ide at gøre brug af powerbanken. Det er langt fra alle, der synes det er hyggeligt at sidde en hel togtur og bare stirre ud på naturen, der farer forbi. Det kan være sjovt i et par minutter, men dernæst så er det rart at man kan have noget andet at give sig til.

Her er mobiltelefonen selvfølgelig svaret, men hvis man skulle være så uheldig at batteri-ikonet oppe i hjørnet af skærmen lyser rød, så er der ikke så meget at gøre, for så er det altså surt show – så vil telefonen gå ud lige om straks. Med en powerbank ved sin side kommer

På pokemonjagt

Når man er på Pokemon jagt så har de fleste helt sikkert prøvet at telefonen lige pludselig kan løs tør for strøm. Der snakkes selvfølgelig her om at bruge appen Pokemon Go som for snart 2-3 år siden satte ekstra meget gang i salget af powerbanks. Mange spiller stadig spillet og det er især noget, der så hurtigt som ingenting kan gøre at mobilen blive totalt drænet for strøm og selvom man tænker at man havde en fuldt opladt mobil fra morgenstunden, så vil den meget hurtigt kunne være helt afladt efter bare nogle få timer, hvis man er inde i appen.

Så hvis man er fan af dette spil, så har man helt sikkert overvejet at få købt en powerbank. Hvis man er blevet ved overvejelserne, så kan det altså give god mening at få købt en i en fart.

I skole

I skolen giver det også god mening at have en powerbank med. Hvis man sidder langt fra en stikkontakt, så er det sikkert svært at sætte sig derover midt i timen, mens læren er i fuld gang med at snakke om matematik undervisning eller måske sidder man midt i engelsk etc. Uanset hvad fag man er i gang med, så kan det være træls hvis mobilen lige pludselig viser sort skærm som følge af at batteriet er løbet tør, og derfor kan det være en god ide ligeledes at anskaffe sig en powerbank til denne situation.

Hvis man sidder i skolen kan det være man skal købe en powerbank der ikke er så stor, så den lettere kan skjules. Det kan jo være at læren ikke er så glad for, at man sidder og oplader mobilen midt i timen.