Sådan indretter du det perfekte gamer værelse

Dette indhold er sponsoreret

Hvis du gamer i din fritid, så ved du også, at det kræver det helt rigtige udstyr for at kunne yde så godt som overhovedet muligt i dit spil. Både skrivebord, computer, høretelefoner, skærm, gamer stol og belysning i rummet har indflydelse på din præstation i spillet. Af den grund er det vigtigt, at dit gamer værelse er velindrettet og veludstyret, så der er de bedste betingelser for, at du kan spille et godt game. Vi vil derfor her i artiklen komme med et par gode råd til, hvordan du indretter et perfekt gamer værelse.

Vælg den helt rigtige gamer stol

Det vigtigste møbel på et gamer værelse må være en gamer stol. Det er den, du bruger alle dine timer derinde på, så det er altafgørende, at du finder den helt rigtige. Du skal kunne sidde i timevis på en gamer stol uden at blive sløv og uden at få ondt i ryg, skuldre eller bagdel. Når du skal vælge din nye stol, så kan du finde et stort udvalg af gamer stole her, og så er der særligt tre ting, du bør være opmærksom på. Du skal kigge på stolens siddehøjde, sædets dybde og bredde samt ryglænets højde og bredde. Det er eksempelvis vigtigt, at stolens siddehøjde passer til dit skrivebord og til længden på dine ben, og du bør derfor gå efter en stol, hvor du kan indstille højden. På den måde kan du også beholde stolen senere hen, selvom du måske skifter skrivebordet ud. Derudover bør du også tage stolens materiale med i overvejelserne, for selvom en læderstol ser fed ud og er nemmere at holde ren, så er den også varmere at sidde i, fordi huden ikke rigtig kan ånde i læder. Derimod er en gamer stol i stof mere åndbar og endda også billigere, men den bliver derfor også ret hurtigt beskidt.

Prioritér en god belysning

I et gamer værelse er belysning langt vigtigere, end man umiddelbart tror. En dårlig belysning kan nemlig resultere i, at du kniber øjnene sammen uden at tænke over det, fordi du ikke kan se ordentligt, hvilket hurtigt kan føre til hovedpine og træthed. Du bør derfor ikke placere din skærm således, at der kommer sollys fra vinduet direkte ind på skærmen. Dagslys udefra kan skabe reflekser og modlys, hvilket forårsager, at du ikke kan se alle detaljer på skærmen. Af den grund kan det være en god idé udelukkende at bruge kunstig belysning på dit gamer værelse, fordi du her kan styre lysets kraft og placering lidt nemmere. Vælg for eksempel indirekte lys såsom væglamper eller en skrivebordslampe, der kan drejes væk fra skærmen. Samtidig bør du også sørge for, at det er muligt at gøre rummet fuldstændigt mørkt. Opsæt nogle tykke og kraftige mørklægningsgardiner, som kan afskærme vinduerne og udelukke dagslyset helt fra rummet. Udover at en god belysning er vigtigt for din arbejdsstilling og din præstation i spillet, så kan belysning også bruges som en fed dekoration i rummet. Du kan eksempelvis få både gamer borde og stole med indbyggede LED-lys, som kan skifte farve, hvilket giver værelset et udtryk, der minder om en gammeldags spillehal eller et diskotek.