Når man kommer til et hvilken som helst tech site, hvor der er en masse tests af produkter, så kan det være en god ide at give et overblik over, hvordan tingene rent faktisk bliver testet, så man som forbruger kan få et bedre overblik over, hvad der er det bedste og rette produkt for lige netop ens eget behov.

Dette kan være en svær opgave, for vi er som bekendt alle sammen vidt forskellige og det produkt, der er bedst for mig er ikke nødvendigvis bedst for dig. Derfor er der så mange ting, der skal tages med i testen, men bare rolig – det bestræber vi os altid på at gøre så du får den mest objektive vurdering af hvilket elektronik, du trygt kan gå ud og lægge dine penge for.

Alle bliver testet lige

Først og fremmest så er det vigtigt at understrege at alle de produkter, der er med i disse tests bliver testet på samme vilkår. Det vil sige at hvis vi tester en smartphone, en chromebook, en powerbank, en studiecomputer, et headset etc. så er det af enormt stor betydning at dette sker under de helt samme test conditions. Det nytter ikke noget at der bliver gjort anderledes ting, eller at man fx kun køre et bestemt program på den bestemte computer. Det ville ikke give nogen som helst mening, og derfor er alle testet på helt og aldeles samme måde lige fra start.

Et eksempel kunne være vores store Chromebook test, hvor alle Chromebooks har været igennem den helt samme tur. Det vil sige at dem, der har været adgang til fra vores side har kørt de samme programmer, og der har været de samme ting åbne for at finde frem til den rigtige vinder af testen, og for at kunne udvælge hvad der er og var bedst i test.

Prisen har en stor rolle

Prisen vil altid have en stor rolle, og som forbruger vil man jo som udgangspunkt altid have det produkt der er bedst i testen. Derfor vil dette jo have tor betydning, men det har også betydning for kvaliteten af produktet, og hvis vi føler at produktet ofre noget af dens funktionalitet for at kunne komme længere ned i pris, så vil det helt sikkert blive nævnt.

Vi finder den bedste i test

Uanset hvad, så kan du stole trygt på at vi finder det produkt, der er bedst i test. Det er ikke alle produkter i hver test, som vi har haft adgang til som nævnt før, og i de tilfælde så vil det være fordi vi har fundet oplysninger fra andre anmeldelser og sammenlignet disse for at kunne give et overblik over hvad konsensus er blandt anmeldelserne.