I dag har vi mere tech end nogensinde før, og man skulle måske tro, at det var nærmest umuligt at ødelægge de forskellige gadgets. Fordi det koster mange penge, bliver det desværre ikke usårligt. Her kan du læse mere om, hvad du skal gøre, når dit tech går i stykker. 

Hvad kan der ske med mit tech?

Alt kan ske! Det er det der er så skræmmende. Der hviler en slags evig trussel over, at du lige pludseligt kommer til at miste din telefon ud af hænderne, på vej ned trapperne til metroen, eller komme til, at miste den i vand. Det er en trussel, fordi vi ser det ske hele tiden. Det er få mennesker de rar prøvet, ikke at få noget tech ødelagt, på den ene eller den anden måde.

Mange tror, at dyr teknologi gør at det ikke kan gå i stykker. Desværre er et stort prismærke, ingen garanti for at det holder i længere tid end noget andet. Det er der kun din garanti der kan stå inde for, når du køber ny tech. Der er dog en del ting, der anses for ta være selvforskyldte, så du ikke bare lige kan bruge din garanti når noget går galt. Det kan for eksempel være, at der kommer fugt ind i din Macbook eller iPhone. Når du skal få noget repareret hos macbutikken, så tjekker de med en fugtindikator, om maskinen eller telefonen, har været udsat for fugt. Hvis den har det, selv i den mindste grad, så får man i de fleste tilfælde ikke lov til at bruge sin garanti, men må selv betale for reparation. Det kan jo blive en dyr affære.

Husk autoriserede reparationer

Hvis du skal have foretaget en reparation af mobil, er det svært vigtigt at du sørger for at det er en der bruger autoriserede reservedele, så du stadig har din garanti. Det kan være meget billigere at få sin telefon eller sin computer repareret andre steder end der du købte dem, men da skal du for al del sørge for, at du kan sikre at beholde din garanti efterfølgende.

Det er nemlig sådan, at selv den bedste tech kan gå i stykker helt uventet, og da er det en god ide ta vide, hvad man skal gøre. Det er ikke sjovt når noget går i stykker, blandt andet fordi vi er blevet så afhængig af vores hverdagsteknologi, men også fordi det stort set er noget af det dyreste vi ejer. Det føles dermed som man mister en masse penge, når man ved et uheld smider sin telefon på jorden, og skærmen knuser i mange dele.

Der er ingen garanti, der kan sikre dig mod uheld, og derfor er det godt at være godt forberedt, hvis der nu skulle ske noget med dit tech. Din computer kan lige pludseligt stoppe med at virke, og din telefon kan glippe ud af dine glatte hænder i morgen. Da skal du ikke gå i panik, men tage dit tech til nogen, der sørger for at du kan beholde din garanti og som bruger de dele der skal til.