Dyrker du svømning? Måske svømmer du meget i den lokale svømmehal i din fritid, eller måske dyrker du endda svømning på højt plan. Hvis svømning fylder meget for dig og din hverdag, bør du læse med her. 

Det kunne jo være, at du ledte efter midler og metoder til at hjælpe dig i din træning. Her er du heldig, for der findes faktisk et hav af redskaber, der kan hjælpe med at træne dig til en stærkere form eller en bedre teknik, når du er i vandet. I dag foregår rigtig meget læring gennem elektronik som smartphones, og svømning er ingen undtagelse. På din telefon kan du nemlig finde masser af gode apps, der kan hjælpe dig til at blive en bedre svømmer. Læs med herunder og få to gode bud på svømmeapps.

1. Myswimpro – din personlige svømmetræner lige i baglommen

 Til dig, der elsker struktur i din træning er Myswimpro et fantastisk bud på en god svømmeapp. Denne app er et super godt redskab til at organisere dit træningsprogram, så du kan få det allerbedste udbytte af din svømmetræning. Myswimpro er nemlig ligesom en personlig svømmetræner. 

Men i stedet for at stå på kanten af bassinet er den på din telefon i din lomme. Det smarte ved denne app er, at du kan få skræddersyet et personligt træningsprogram, der passer lige netop til dine behov og til dit svømmeniveau. Bare indtast dine træningsoplysninger til app’en, og så klarer den resten. 

Indtast for eksempel din rekord på 100 meter, din vægt, din alder, om du ønsker at komme i bedre form, forbedre din svømmeteknik eller svømme hurtigere og så videre. Ud fra disse oplysninger udarbejder den et træningsprogram med øvelser, der passer lige præcis til dig. 

2. Livetiming – til dig der dyrker konkurrencesvømning 

Hvis du er konkurrencesvømmer denne app helt klart et must. Stort set alle der dyrker svømning på konkurrence niveau har Livetiming. Denne app, der har eksisteret i over femten år, giver dig mulighed for at få det helt store overblik over lister, baner og heats til svømmestævner landet over. Find denne svømmeapp og mange andre på dette link.