Teslas biler ser man flere og flere af ude på gaderne. Hvad er der så specielt ved bilerne og hvorfor fortsætter de med at stjæle flere og flere kunder fra de eksisterende bilfabrikanter som fx VW, Toyota, Ford etc.?

Det kigger vi på her og giver et lille overblik over, hvorfor mange synes at Tesla er den bedste bil de nogensinde har haft.

Tesla er som taget ud af fremtiden

Teslas biler er tech i første klasse og det føles vitterligt som at sætte sig ind i en bil fra fremtiden. Det er der flere grunde til, og det kan være svært at pinpointe en grund, der står klarer ud over de andre.

Men her kommer nogle af de elementer der gør, at man føler at have rejst ind i fremtiden, så snart man åbner dørene og sætter sig ind i bilen:

  • Den har en stor touchskærm som alt styres fra
  • Alt er anderledes og innovativt. Man gad godt have et indblik i, hvordan disse biler designes, for der er ingen tvivl om, at når designerne hos Tesla går i gang, så er der ingen dele af biler som vi kender dem, der tages for givet.
  • Interiøret ligner noget fra et smukt-designet køkken. Dette deler vandene og nogle mener at Teslas minimalistiske design indeni bilen ikke er deres kop te. Det er der dog ligeså mange der er dybt uenige i, og hos Bedstetech er vi med i denne lejer.
  • Selvkørende teknologi: dette er en af de helt store grunde til hvorfor det kan være svært at skulle gå tilbage fra en Tesla til en anden bil. Nemlig fordi at Teslaer stort set kan køre af sig selv på motorvejene. Det føles med futuristisk når bilen selv styrer rattet, og man dybest set ikke behøver at røre en finger på motorvejen. Det skal dog i denne forbindelse lige understreges at man selvfølgelig altid skal holde øje med rattet og vejen omkring sig til hver en tid, selvom man har tændt for Teslas autopilot.

Tesla deler vandene

Det er sjovt af følge med i debatten omkring Teslaer for der er ingen tvivl om, at der er ligeså mange der hader dem som pesten, som der er folk der elsker den.

Man skal dog altid huske at danne sin egen personlige mening før man vælger sin fremtidige elbil.

Har du overvejet at investere i Tesla?

De fleste af vores læsere er store tech-nørder og derfor er det måske også en ide at overveje hvorvidt man bør investere i firmaet bag. Hvis man har fingeren på pulsen med det nyeste teknologi, så har man måske en edge over resten af aktiemarkedet.

Hvis man vil have en god start så kan det i denne forbindelse anbefales at kigge i en analyse af selskabet først og fremmest. Hvis man vil se en gennemarbejdet Tesla aktie analyse så finder man den på linket.

At være interesseret i tech og så begive sig ud på aktiemarkedet er selvsagt ikke det samme. Og før man gør det så skal man overveje om man har nerverne til det.

Er en Tesla noget for dig?

Det var alt hvad vi havde i dag. Hvis du overvejer at investere i Tesla eller købe en Tesla bil, så skal du huske at det er muligt at få sig en lang prøvetur fra enhver Tesla forhandler rundt om i landet.

Fordelen ved Tesla er at de selv sælger deres biler, og det gør også at man får en behagelig købsoplevelse, hvor man ikke kommer i kontakt med sælgere, der presser på for at man gør en handel.

Du kan bestille en prøvetur hos Tesla i dag.

Hvilken model?

Der er mange modeller at vælge imellem. Model 3 og Model Y er de billigste og mest populære, men der er også lige kommet en ny og opdateret version af Teslas første store model, nenmlig Model S. Se en anmeldelse af den herunder:

https://www.youtube.com/watch?v=EffB45ISO9M