Her har vi samlet en liste over nogle af de bedste sider omkring elektronik, som vi kender til. Der er rigtig mange forskellige sider, men det gælder om at spore sig frem til dem, der er aller bedst så man ikke spilder sin tid med at kigge efter ting, der ikke er anmeldt ligeså godt som mange af de andre sider, kan finde ud af.

Som du kan se i listen herunder, så er der et stort udvalg af forskellige sider. Nogle af disse sider variere i deres formål, og fx vil man kunne se at en side som mobil.nu ikke er lige orienteret mod hele spektrummet af elektronik, som fx en side som wired.com er. En side som denne er i øvrigt interessant, ikke kun på grund af de mange tech anmeldelser som man kan finde på siden – som i øvrigt altid er af højeste kvalitet, men også fordi de har en masse spændende nyheder på deres medie.

De bedste sites om elektronik – både danske og udenlandske

Her kommer listen med 5 af de bedste sider. Nogle af disse sider er også ressourcer som vi bruger i vores daglige research arbejde, når i skal finde frem til de bedste deals og hvad de bedste ting er i anmeldelserne.

Der er lidt at vælge imellem, og jeg vil personligt anbefale dig at du finder en side som du bedst kan lide, og dernæst tjekker den ud på en daglig basis. Denne verden går hurtigt og med hastige skridt, og det er derfor træls at gå glip af nogle nyheder, fordi man ikke lige holdte sig opdateret. I øvrigt er der mange af de store giganter, der holder store konferencer – fx Apples Keynote, og hvis man synes sådan noget er spændende, så skal man især holde øje her!