PlayStation 5 udkommer i midten / slutningen af november, og det er derfor en oplagt julegave til alle spilleglade folk. 

Der kommer udover selve konsollen naturligvis også en masse tilbehør, som du bør investere i, hvis du vil have den fulde oplevelse. Herunder følger en oversigt over udstyr til PS5. Du kan med god grund skrive noget af dette udstyr på din ønskeliste. 

Som med stort set alle andre spillekonsoller er det uundgåeligt, at du skal investere i tilbehør til den nye PlayStation, når den udkommer. Det er ikke alt udstyr, der er must-haves, men generelt er der god grund til at investere i udstyret, hvis du vil have så meget som muligt ud af din spilleoplevelse.

Herunder bliver du præsenteret for det tilbehør og udstyr, du kan købe til PlayStation 5, når den bliver udgivet. Der er god grund til at glæde dig, for der er lagt i ovnen til en ordentlig omgang, som ikke er set lignende før.

Controller

Det første du bør investere i selvfølgelig er en PS5 controller, som bliver lanceret sammen med den nye PlayStation. 

Den nye DualSense controller har fået et nyt design, der gør, at den ligner noget fra fremtiden – præcis som det er tilfældet med den nye konsol.

Det sorte og hvide design, controlleren udgives i, er meget mere minimalistisk end det tidligere design, og det kommer til at passe godt ind i stort set alle hjem. Du skal tilkøbe en controller, hvis du forventer at spille med venner eller søskende og derfor ikke kan nøjes med den ene controller, der medfølger ved køb af konsollen. Du kan i samme ombæring overveje at købe en controller dock. 

VR udstyr

Det forventes, at PlayStation 5 vil byde på en forbedret VR funktion, hvorfor du naturligvis ikke skal snyde dig selv for VR til PS5, hvis du vil have den ultimative oplevelse. 

Der er endnu ikke blevet frigivet meget information omkring, hvad du kan forvente dig af den nye konsols VR funktioner, men meget tyder på, at du godt kan glæde dig. Ud fra PlayStation 5’s specifikationer burde der være garanti for en god VR oplevelse.

Fjernbetjening

Som en ny feature kan du nu også købe en fjernbetjening til din PlayStation 5. Den kommer til at minde om noget, der er produceret af Apple, fordi den er så minimalistisk, men den fungerer altså sammen med din PlayStation 5. 

Det der er mest interessant ved denne fjernbetjening er ikke, at der nu er en fjernbetjening tilknyttet. Det er, at der er en mikrofon indbygget i den, som du kan bruge til at navigere rundt i de medier, der ligger på konsollen.

Fjernbetjeningen kan naturligvis godt undværes, da du sagtens kan bruge din controller til det samme som fjernbetjeningen. Ønsker du at bruge din PlayStation 5 som en multiemedieenhed, er det dog en god idé at investere i den.