Kabaler er en af de spil der aldrig går af mode. Det er endda så populært, at man kan hente kabaler til sin smartphone og tablet. Uanset hvilken kabale man lægger, er det god hjernegymnastik. Endvidere kan man slappe af, når man sidder stille og roligt og lægger kabaler. 

De mest populære kabaler 

Den kabale de fleste kender er 7 kabalen. Dog er Napoleon, edderkoppen og hjerterfri også, nogle af de mest spillede kabaler. Dermed ikke sagt at der ikke findes andre kabaler, for det gør der. Hvis du er ligeså stor fan af napoleon kabalen, så kan du lægge den helt gratis på napoleonkabalen.dk.

Styrk hjernen ved at lægge kabale på din smartphone

Det er der flere årsager til. For det første undgår man rod fra kortene på bordet, det er nemmere at styre elektroniske kabaler end det er at styre de fysiske kort. Endvidere kan man gå til og fra kabalespillet som man selv har lyst til. Det betyder, at hvis du er midt i et spil, men skal noget andet så kan du bare lukke det ned, og starte der hvor du slap. Endvidere er det nemmere at sidde i sofaen om aftenen med sin telefon eller tablet når man vil spille. 

Hjernegymnastik er aldrig en dum ide. Det øger koncentrationsevnerne, samtidig med det giver ro i hverdagen. Hvis man er på vej til at blive stresset, kan kabaler hjælpe dig. Selvom man sidder med sin telefon eller tablet, så skal man passe på med ikke at isolere sig fra sine omgivelser. 

Hvis napoleon kabalen ikke går op, må du ikke se det som et nederlag

Nogle af kabalerne er svære at lægge. Hvis ikke de går op, skal du acceptere at det nok bare ikke lige var den kabale eller den dag du skulle lægge den. Når du starter med kabaler, bør du afsætte tid til det.