Vil du have det bedste, så skal du finde ud af, hvad der er det bedste. Du har brug for en eller anden metode til at finde frem til det, du vil have. Du kan opsætte nogle kriterier og vælge ud fra dem. Du kan også gå en lidt anden vej og teste alle mulighederne.

I en test finder du ud af, om nogle af produkterne ikke fungerer optimalt. Du kan finde ud af, om deres funktioner passer sammen med dine ønsker. Det giver også en bedre fornemmelse af, hvordan produktet er at bruge.

At opstille kriterier og at teste kan selvfølgelig også kombineres. Du kan sortere en masse produkter fra ved at sætte nogle kriterier op, og så kan du teste resten.

Tests er et stort arbejde

Hvis du sorterer lidt i udvalget og vælger noget fra, så skal du ikke teste alle produkter på markedet. Du kan dog stadig stå tilbage med så mange muligheder, så det er et lidt stort arbejde. Skal du bare teste 4 forskellige produkter, så vil det tage sin tid.

Det kan også blive dyrt at teste en masse produkter. Du er jo nødt til at købe dem, hvis du ikke kan udføre din test med en udstillingsmodel i en butik. Her er det ikke længere så smart at teste for at finde ud af, hvad du skal købe. Testen tvinger dig jo til at købe det hele.

Brug andres tests

Fordi du bruger en test til at slippe for at købe noget, du ikke kan bruge, er det ikke smart at teste selv. Du kan til en vis grad lave små tests på udstillingsmodeller. Det vil bare ikke give dig et fuldt og retvisende billede.

I stedet for at teste selv, så kan du benytte dig af andre tests. Når du skal bruge ny tech, så kan du finde de bedste testede produkter til din hverdag. Blandt de bedste produkter kan du så vælge ud fra dine kriterier. Du kan også lade mavefornemmelsen eller prisen afgøre dit valg. Du kan jo regne med, at det er et godt produkt, når det har klaret testen godt.

Brug ikke mavefornemmelsen

Når produkterne er blevet testet, og du stadig står tilbage med et valg, kan du godt bruge din mavefornemmelse. Når du endnu ikke ved, hvordan produkterne er, så er det ikke den bedste fremgangsmåde.

Når du vælger tech til din hverdag, så har du brug for, at det fungerer. Det skal kunne holde, og det skal have de funktioner, du har brug for. Det skal også være behageligt og praktisk for dig at bruge, så du ikke bliver træt af det. Derfor bør du ikke vælge ud fra mavefornemmelsen, som bliver påvirket af produktets udseende. Du bør vælge ud fra tests.