Den søde juletid sig nærmer, og du skal købe gaver, men hvad skal du købe til den tech nørd du kender? Det kan måske vise sig at vedkommende også er et legebarn, og hvordan drejer man den så?

Du kan naturligvis gå all-in og købe den nyeste og smarteste smartphone på markedet, men det har det med at koste lidt mere end de fleste er villige til at betale for en julegave, en anden overvejelse kunne være om vedkommende også godt kan lide mekanik – gode gammeldags modeller eller konsoller der er gengivelser af gammeldags computere.

Husk at der er forskel på voksne og børn

Selv om du gerne vil anskaffe en hel masse gaver af teknisk herkomst, så tænk lige over hvem du køber gaven til, der er nemlig forskel på nytteværdien om du er barn eller voksen.

For eksempel vil børn måske sætte stor pris på ting som en digital pensel, en fjernstyret robotbold eller noget gakket som en kuglepen med stød i, mens voksne nok vil sætte mere pris på for eksempel en fuglekasse med kamera eller luftpumpe med trykmåler.

Hvis det skal være lidt retro, så kan du faktisk også købe en LED-lampe hvor bogstaverne skriver Central Perk, og hvis du er gammel nok, så ved du hvilken serie det navn dækker over.

hvad giver man technørden julegave

Er julesange nok?

Man kan også spørge sig selv om hvorledes at det kan nytte noget at give en gave, for det at holde jul i sig selv er ofte nok og den gode stemning bidrager med rigeligt af gode minder. Her er der fx en masse julesange som også kan bruges til at lette stemningen, men man kan nok ikke komme udenom at for mange så er det også julegaverne der hiver. Derfor kan man altså have nok så mange kendte julesange med, men selvom man vælge at synge en god klassisk sang som fx Bjældeklang, så skal man altså også give technørden noget ekstra godt.

Der er mange muligheder, også prismæssigt

Husk at bare fordi du er ude efter en tech-gave, så behøver det ikke koste spidsen af en jetjager, du kan sagtens få både fede og sjove gaver til folk i alle aldre, og så tilpas specielle at modtageren vil huske, hvem der kom med gaven, længe efter det er sket. Og det er netop sådan, man definerer den perfekte gave.

Selv sådan noget som en ordentlig kvalitet i Virtual Reality er blevet til at betale for normale dødelige, naturligvis er der forskellige varianter og kvaliteter, men lige som med alt muligt andet, så er der sammenhæng mellem penge og kvalitet.