Trådløse høretelefoner er altid godt for dig, der vil have nem og fleksibel adgang til din musik, hvad end du er på farten eller sidder derhjemme i stuen, ligger i sengen eller sidder på kontoret.
Trådløse høretelefoner eller hørebøffer, som mange også kalder dem, har fået et kæmpe skub op af i popularitet indenfor de seneste år, og det er med stor sandsynlighed kun en trend der vil stige år for år i lang tid frem. En af de primære grunde til dette er måske at Apple for efterhånden et par år siden valgte at fjerne deres headphone jack stik i deres meget populære iPhones og det har tvunget mange til at droppe dette stik, hvilket har betydet at mange nye høretelefoner er uden ledninger.
Den store fordel ved trådløse headsets er jo som du nok har regnet ud, at de… er trådløse. Det er en stor hjælp for mange af de af os, der har det med at vikle ledningerne sammen, og det er bare en hel del lettere at have med at gøre i dagligdagen. Desuden kan de fleste af disse trådløse høretelefoner foldes sammen, så de fylder endnu mindre. Dette koblet med den manglende ledning gør altså, at vi har at gøre med nogle høretelefoner, som er blandt nogle af de mest fleksible på markedet.
Bluetooth høretelefoner er det nye!
Bluetooth er den primære teknologi som benyttes for at man undgår de gamle ledninger. Og det fungere i de fleste tilfælde rigtig godt. Der er eksempler fra testene herunder på nogle, der kan være bedre end andre, men vi har ikke oplevet nogle af de trådløse høretelefoner, som har problemer der er decideret trælse med at skulle forbinde til enten smartphonen, tabletten eller noget tredje.
En ulempe ved disse høretelefoner kan være, at de skal oplades i ny og næ. For mange er dette ikke noget problem, men for en del andre kan det godt blive et lille besvær med at huske det. Jeg ved personligt fra mig selv, hvor træls en situation man kan komme til at stå i, hvis man står op om morgenen og oplever at man har glemt at fået sine hovedbøffer opladt. Det er ikke den sjoveste situation at stå i, og det må man nok desværre finde sig med, at det er muligt at det kan ske med denne for for hovedtelefoner.
Dog skal man ikke frygte for, at de skal oplades hele tiden. Mange af disse høretelefoner viser en imponerende ydeevne, og derfor vil man kunne forvente sig mindst 15 til 20 timer fra de fleste, og endda flere timer fra nogle af de bedste, der er blevet testet.
Oversigt over de bedste trådløse høretelefoner
Lad os få taget et kig på de mange trådløse høretelefoner. For hver hovedtelefon finder du kort beskrivelse af dens funktioner, og så en opsummering af fordele og ulemper, så du hurtigt kan finde frem til det par, der i forhold til de ønsker du har til et sæt trådløse høretelefoner passer bedst!
Beats by Dr. Dre solo 3
Da Apple i siden tid tvang mange af producenterne til at fjerne hovedtelefonen så man hurtigt at mange tog det til sig og fulgte trop med deres eget trådløse bud på det bedste sæt hovedtelefoner uden ledninger. Dette er Beats by Dres bud på, hvordan man skal lave dem.
Dette er Beats Solo 3 og de ser som mange af hovedtelefonerne fra denne producent drøn godt ud, hvis du spørger mig. Designet er rent og glat og udover et rent design så er der i øvrigt også en rigtig fin batteritid i disse høretelefoner.
Efter en fuld opladning af disse vil du opleve at man kan nyde musik i op til 40 timer. Det er en flot præstation, og det er nok til at man sjældent skal tænke på at komme nær en stikkontakt igen. Og hvis det skulle ske at de engang imellem skal oplades igen, så kræver det ikke mere end blot 5 minutters opladning før de allerede er oppe på flere timers musik afspilning igen.
I forhold til designet, så er det værd at knytte et par yderligere ord til. Som man kan se er de designet i sort og får materiale, som giver dem et stilet udtryk. De er stabilt bygget, og de føles godt holdbare. Dog bør det her pointeres at de ikke føles helt ligeså solide og kvalitets mæssigt bygget som eksempelvis de hovedtelefoner, som man måske finder fra andre spillere som B og O.
Udover de overnævnte funktionaliteter så har Beats Solo 3 også et par smarte funktioner. Den har nemlig en række knapper på siden af hovedtelefonerne som let og elegant lader brugeren styre funktionerne på telefonen. Det kan eksempelvis være at man skal tage et opkald, aktivere en voice assistent eller lægge telefonen på igen. Alt sammen forgår let og hurtigt med disse betjenings muligheder.
Hvad kan vi lide ved Beats Solo 3:
Der er meget af holde af ved dette sæt.
- Gode og nemme måder at betjene dem på,
- Hurtig opladning og en fuld opladning, der kan holde i hele 40 timer.
- Hurtig til at forbinde med smartphone.
Hvis du har en iPhone eller en Tablet fra Apple og har brug for et sæt lækre tråsløse høretelefoner, så kan de her til enhver tid anbefales. De ligger i prisklassen 1700 kr., og er derfor i samme klasse som mange af de andre hovedtelefoner i denne test. De fås i flere forskellige farver, så det er værd lige at tage et ekstra kig på mulighederne før man køber dem i sort – selvom de til enhver tid vil være flotte at bære rundt på.
Skullcandy Grind Wireless
Her har vi at gøre med et billigt sæt hovedtelefoner, som dog stadig formår at holde den gode lyd, således at der ikke bliver gået på kompromis med lige netop dette vigtige punkt. Lyden er altid klar, og den er ganske sjældent at man kommer ud for at den kan virke uskarp.
Prisen er billig og man vil kunne finde dette sæt til omkring 500 kr. På mange punkter kan dette sæt dog konkurrere med mange af de andre spillere takket være at de stadig er komfortable at bære rundt med, de sidder godt takket være de bløde pudder, og bassen i hovedtelefonerne er tilpas stærk og slår godt igennem selv i de sange, der virkelig spiller til.
Selvom lydkvaliteten generelt er god, så kan den ikke helt måle sig med sine dyre konkurrenter, der performer en anelse bedre i denne kategori. Det går også en smule ud over lydopkald – dog uden at det bliver et stort problem, der bemærkes. Desuden er disse par hovedtelefoner heller ikke helt så gode some konkurrenterne til at dæmpe støjen fra omgivelserne, selvom den dog stadig gør et udmærket job.
i modsætning til nogle af de andre høretelefoner fra testen her, så kan disse ikke foldes sammen hvilket kan være et problem for nogle, der gerne vil kunne pakke headsettet ned i tasken eller måske ned i en jakkelomme, så de hurtigt kan findes frem til brug.
Batterikapaciteten er rimelig flot og de holder helt op til 12 timer på en fuld opladning.
Hvad kan vi lide, og hvad kan vi ikke lide?
Dette er et par billige hovedtelefoner som dog stadig formår at performe godt. Prisen er helt sikkert grunden til at man skulle vælge dette par, da den selvfølgelig ikke kommer helt op på siden rent kvalitetsmæssigt som sine konkurrenter. Batterilevetiden er desuden god.
Urbanears Plattan 2
Her kommer vi til testens absolutte billigste deltager, og de kan fås til en pris, der lyder på omkring 250, hvilket kan accepteres for de fleste. Med den billige pris følger dog også et par hovedtelefoner, som ikke er vildt skarp i mange af kategorierne.
Her er et par hovedtelefoner, der er helt fine til hverdagsbrug og hvis man kun skal gå med dem et par timer om dagen eller et par gange om ugen. For de mere hardcore forbrugere, der vil have kvalitet så er dette ikke det valg man bør gå med.
Pasformen for disse er ganske fin, og som nævnt før kan man nemt have dem på uden at de begynder at gøre ondt. Designet er ikke noget man kan skrive hjem om, og det er meget neutralt, men intet der kan matche de dyrere modeller i testen her som dem fra Bose eller Beats.
Fås i sort, grå og hvid, så der er lidt forskellige modeller at vælge imellem. De ser fine ud i alle farverne. Batteritiden er noget af det bedre ved disse høretelefoner, og de kan holde batteri i op til 14 timer, og skønt dette selvfølgelig ikke kan komme op på siden af de bedste, så er det stadig et helt flot resultat.
Disse er til dig, der ikke vil gå ud og spendere alt for mange penge på et trådløse høretelefoner, men som stadig gerne vil have nogle der sidder godt, holder rimelig længe, og spiller med en fin lydkvalitet.
Bose QuietComfort 35
Her kommer et par trådløse høretelefoner, der fra første øjeblik imponerer. Designet er først og fremmest enormt lækkert, og det sidder lige i skabet. Det føles på mange måder som et Apple produkt, og med det flotte og cool aluminiums look går man ikke galt med disse par, hvis man gerne vil imponere sine omgivelser med lækkert tech.
Bose er som altid kendt for at lave gode og stabile produkter og QuietComfort 35 er bestemt ikke nogen undtagelse. Det er et headset, der formår at holde det meste støj ude uanset hvilke omgivelser, man befinder sig i. udefrakommende lyd kan i øvrigt justeret efter behov, så hvis man oplever at man er et sted med meget larm, kan det helt og aldeles lukkes ude.
Det er har en batterilevetid på ca 20 timer, hvilket må betragtes som rigtig flot.
Hvis vi skal snakke en smule om lydkvaliteten så er den bestemt også god, og man oplever aldrig at den ikke kan ramme de rigtige toner. Bassen er skarp og lyden ligeså. alt i alt en rigtig flot præstation og uanset hvad man høre så går lyden knivskarpt igennem – også ved opkald fra telefonen.
Desuden ligger vægten på dette sæt på 230 gram, og det gør dem nemme at have med at gøre, samtidig med at de kan foldes sammen, så de nemt og hurtigt kan transporteres med rundt over det hele.
Hvis man ønsker et sæt trådløse hovedtelefoner, der virkelig sparker igennem, så er dette det helt rigtige valg. Det er til dig der vil have den bedste lyd i ørene, god bas og god komfort. Prisen er selvfølgelig også derefter på ca 2300, men det er bestemt det værd.
JBL Everest Elite 700
Her kommer vi til testens sidste par. Alle de hovedtelefoner, der er testet her i testen bringer noget nyt og personligt på bordet, og det formår Everest Elite 700 helt sikkert også at gøre.
Det første man bemærker er størrelsen. De er store og dækker det meste af øret når de placeres på. Dette er dog for mange en fordel da det også betyder at de har en enormt god støjreducering af lyden fra omgivelserne.
De er et sæt hovedtelefoner, der spiller godt sammen med alle andre enheder, og de forbindes hurtigt med både iPhone eller Android mobiler.
De har en relative høj vægt, men det gør så samtidig også at de føles stabilt bygget. De har en super god lyd, der kommer godt rundt i hele spektrummet af toner, når de begynder at afspille musikken eller lyden. Størrelsen betyder at de ikke er ligeså fleksible og nemme at have med at gøre, og de er måske ikke ligeså smarte at have på udenfor hjemmet som nogle af de andre spillere på markedet. Dog kan de foldes sammen så man kan tage dem lettere med rundt.
Størrelsen på selve puderne gør også at de hurtigt former sig efter den enkelte bruger og det gør dem også ekstra rare og behagelig at gå rundt med i længere tid.
Batteritiden ligger på 15 timer, og er derfor helt ok.
Du skal vælge dette par, hvis du gerne vil have høretelefoner, hvor du virkelig får noget for pengene. På alle parametre er dette et sæt rigtig gode høretelefoner, og det eneste store minus for nogle er størrelsen. Så det skal man gøre op med sig selv om det bliver et problem eller om det rent faktisk bare er endnu en styrke.
Sådan findes de bedste høretelefoner
Der er mange høretelefoner, der er blevet testet igennem for at vi er kommet frem til lige netop disse der er blevet gennemgået i testen her. For at have fundet de bedste, så har vi benyttet os af nogle fælles parametre eller faktorer, så det har været nemt og hurtigt at sammenligne og bedømme hovedtelefonerne ud fra hinanden.
- Komfort. Komforten er ekstremt vigtig når man snakker om hovedtelefoner. Hvis ikke de er rare at have på i længden så kan de ikke bruges. Mange hovedtelefoner kan føles rare at have på i de første fem minutter eller den første halve time, men derefter kan det være at ens øres form gør at de begynder at sidde og genere. Dette er noget af det værste der kan ske, og skønt det godt nok er subjektivt for den enkelte forbruger, så er der mange af disse hovedtelefoner, der har taget det med i betragtninger, da de har designet hovedtelefonerne.
- Pris. Prisen er meget vigtigt og man kan sagtens have testens absolutte bedste sæt af hovedtelefoner, men hvis det samtidig betyder at de ikke følger med tilsvarende med prisen – hvis prisen altså er alt for høj til den kvalitet, man bliver givet, så kan man spørge sig selv om man skal spare en stor sum penge, for at købe nogle, der er næsten ligeså gode.
- Lyd. Vi kommer ikke udenom at lyden også spiller en væsentlig rolle i bedømmelsen af hvert enkelt af disse hovedtelefoner. Uden god lyd, duer helten ikke, eller i dette tilfælde de trådløse høretelefoner. Derfor testes lyden i forskellige sammenhænge og med forskellig grad af støj i baggrunden.
- Design. Designet er vigtigt for mange og for andre kan det være mere ligegyldigt. Det er meget hurtigt tydeligt at det har været første prioritet for nogle, mens det for andre har været mere funktionerne man har gjort noget ud af.
- Alt lagt sammen. Til sidst er det hele lagt sammen, for det nytter ikke at en del spiller hvis en anden del ikke gør. Man kan have de bedste høretelefoner, der spiller den bedste lyd, men hvis prisen er for høj, eller hvis komforten er meget lav, så gør det ikke så meget i det lange løb.
Hvordan er høretelefonerne testet
Høretelefonerne i denne test er alle blevet teste spå lige vilkår, og det betyder at der ikke er nogen der er blevet forfordelt eller andet. Det betyder altså at de har haft de samme forhold, og det er de samme ting, de er blevet udsat for. Nogle af de ting som testen har budt på har selvfølgelig været at kigge på hvor godt hovedtelefonerne sidder på hovedet. Det er nok en af de bærende og vigtigste ting, der afgører om vi har lyst til at købe et givent headset eller ej.
Dette er derfor blevet testet grundigt, og komforten ved at have dem på er også noget, der er blevet tænkt en hel del over. Det nytter i øvrigt ikke noget, at hovedtelefonerne er gode at have på et kvarter eller tre for derefter at føles for tunge eller for dårlige at have på. Derfor har vi også været meget bevidste omkring lige præcis denne problemstilling og derfor vil det være muligt at se i testen, at vi netop har forsøgt at bruge og bære hver enkelt sæt i mere end mindst 2 timer.
Det er i øvrigt ikke alle hovedtelefoner her i testen som vi har haft adgang til. I de tilfælde hvor dette ikke har været muligt, så har vi istedet gjort det, at vi har fundet resultater fra nogle af de andre anderkendte tech sider rundt om på nettet, der også har anmeldt de bedste trådløse hovedtelefoner. Dernæst har vi dannet os et grundigt overblik over hvad fordele og ulemper er ved disse sæt og derefter beskrevet dem i testen her. Vi forsøger altid at gøre det så nemt som muligt at finde frem til de bedste og ofte også billigste produkter for vores læsere, og det er denne metode der altid får den bedste feedback!
Find de bedste trådløse høretelefoner til dig
Når alt kommer til alt så gælder det for dig om at finde lige netop det par, som passer dig bedst og passer bedst ind til dine behov.
Tag derfor udgangspunkt i nogle af de faktorer, der er blevet testet ud fra og find lige netop dem, som gør mest for dig, og som betyder mest for dig. Hvis prisen er det vigtigste for dig, så kan det være at du slet ikke behøver at kigge på nogle af de dyrere modeller. Hvis man derimod går efter at få fat på de bedste hovedtelefoner, der findes så er det nok ikke dette man skal tænke på men derimod bør man kigge på nogle af de dyrere modeller i testen som måske dem fra Bose, Beats eller JBL.
En anden vigtig ting, som mange glemmer når det står på at skulle ud og købe sine nye høretelefoner er komforten. For det kan ikke understreges nok hvor vigtigt dette er. Udover det så er der også lyden at tænke over. Disse ting burde alle være blevet taget hånd om i de mange test af de trådløse høretelefoner herover, så hvis du har overskud og tid til at læse mere, så gå op og få et overblik over de mange høretelefoner, så du kan få købt den, der passer bedst til dig.